La începutul lunii mai, Ana Baniciu făcea un anunț trist pe rețelele de socializare. Artista își anunța fanii că traversează cea mai grea perioadă a vieții, pierzând-o pe cea care a adus-o pe lume.

După o luptă grea, mama artistei a fost răpusă de o boală crâncenă, lăsând în urma sa doar durere și tristețe.

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc”

Acum, privind în urmă, cântăreața spune că doar încrederea în ea și în viitor au făcut-o să poată depăși pierderea mamei.

Mai mult decât atât, având alături prietenii și familia, dar și pe logodnicul ei, Ana Baniciu a pus în practică ceea ce mama sa a rugat-o pe patul de moarte.

Mai precis, Adina și-a dorit ca fiica sa să nu lase pradă suferinței și să meargă mai departe în viață, urmându-și dorințele, știind că ea îi va călăuzi mereu pașii.

Acum, după o asemenea pierdere, Ana Baniciu spune că percepția ei despre viață s-a schimbat radical, maturizând-o și făcând-o să vadă lucrurile din jurul ei într-un alt mod.

”Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici.

M-a rugat să merg înainte și asta fac.

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult.

Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine”, a spus Ana Baniciu într-un interviu pentru Click.

Nunta va avea loc, dar nu acum

Tragedia pierderii mamei a venit la scurt timp după ce Ana Baniciu a declarat public că se pregătește de nuntă.

Astfel, cum după o asemenea pierdere, mulți au crezut că Ana Baniciu și-a anulat nunta, vedeta a lămurit și această situație.

Blonda spune că ea și Edy Kovacs, logodiți fiind, nu și-au pus planurile de familie pe tușă. Nunta nu a fost anulată, evenimentul trebuind să aibă loc, indiferent de cele întâmplate acum, abia la anul, ceea ce se va și întâmpla.

Fiind un eveniment mare, pentru că viitoarea mireasă visează la o nuntă ca în povești, într-un cadru de vis, Ana Baniciu speră ca timpul să le permită ei și lui Edy să pună la punct toate detaliile.

recent-i-a-murit-mamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nunta, la anul sau în 2024

În caz contrar, notează artista, nunta va fi amânată pentru anul 2024. Oricum, ei deja locuiesc împreună și se consideră a fi o familie, lipsindu-le doar actul semnat în fața ofițerului de stare civilă și jurămintele făcute în biserică.

”Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm.

Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”, a mai spus fiica lui Mircea Baniciu.

Vezi și Iubirea complicată dintre Mircea Baniciu și mama Anei Baniciu. Femeia a murit în puterea vârstei. „Ghinionul nostru a fost să nu ne înțelegem”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Dezbrăcatu’ și Chef Passarelli: ”Amândoi ne completăm, iar din nimic iese ceva bun”

Daniel Pavel și iubita, îndrăgostiți până peste cap. Pozele din Dominicană, nevăzute până azi. Au locuit împreună cât s-a filmat „Survivor