Valentina este în culmea fericirii de când tatăl copilului ei, Cristi Borcea, a fost eliberat din închisoare. Cei doi au petrecut mult timp împreună, fiind plecați într-o vacanță în Capri, Italia, iar astăzi au decis să facă pasul cel mare și să-și  unească destinele.

Milan a început luni grădinița

Totul se va întâmplă discret, fără mulți martori. Potrivit unor persoane din anturajul celebrului cuplu, cei doi își doresc ca totul să se întămple ferit de ochii curioșilor. Așa că la eveniment au fost invitați doar câțiva apropiați și membrii familie.

Citește și: Momente dificile pentru Jojo! Ce se întâmplă cu fetița ei după ce a început grădinița. Multe mămici se tem de asta!

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. Ea a mai fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu. Cei doi s-au căsătorit la Gărdina Botanică, în vara anului 2007, iar șapte ani mai târziu au divorțat.

Valentina și-a refăcut rapid viața sentimentală, iar la începutul anului 2016 a anunțat că este însărcinată, purtând în pântece copilul lui Cristi Borcea, un băiețel pe nume Milan, care a venit pe lume pe 8 iuie 2016. Acesta a început luni grădinița, iar Valentina și Cristi Borcea au fost împreună alături de el.

 

Citește și: