Deși se credea că Walter nu mai ține legătura cu ceilalți trei băieți ai lui,  se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Fostul portar italian se pare că a făcut pace cu familia lui, potrivit revistei Oggi, iar în weekend a fost la Palermo pentru a participa la nunta fiului său din prima căsătorie, Jacopo (32 de ani). Acesta s-a însurat cu frumoasa Clara Milazzo (33 de ani), cu care are o relație doi ani.

Zenga alaturi de cei cinci copii ai lui si nora saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Walter a fost însoțit la eveniment de soția lui Raluca Rebedea, cu care este însurat din 2005, și de cei doi copii ai lor, Walter JR. și Samira. De altfel, au fost prezenți și ceilalți doi băieți ai lui Zenga, Nicolo şi Andrea,  care îi seamănă perfect. Zenga îi are pe cei doi băieți din mariajul cu Roberta Termali, cu care celebrul sportiv nu a mai vorbit de 12 ani.

Pentru a marca momentul, Walter s-a fotografiat alături de cei cinci copii ai lui și de nora lui, Clara, și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

 

Nici Raluca nu a trecut neobervată. Ea și-a făcut apariția la nuntă într-o rochie nude, ce i-a pus în evidență silueta perfectă.

CItește și: