Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar în ziua cea mare au avut parte și de câțiva stropi de ploaie, semn de belșug și de bunăstare. Cununia civilă și cea religioasă au avut loc pe malul Lacului Snagov, după care mirii și-au așteptat cei 300 de invitați într-un loc de vis, amenajat feeric, dar cu mult bun gust.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, într-o seră imensă

Atât Smiley, cât și Gina au publicat pe Instagram imagini cu locul în care va avea loc petrecerea de nuntă, și anume prima seră din România destinată organizarii de evenimente. Locul este desprins, parcă, din povești: decorat cu mii flori albe, ghirlande supendate, aranjamente deosebite pentru mese și scaune.

Gina Pistol și Smiley și-au surprins invitații cu detalii inedite care le-au personalizat nunta și au făcut-o specială. Invitații au găsit în farfurie câte un măr verde, cu câte un mesaj, dar și bilețele puse din loc în loc, pe mese, pe care erau scrise versuri din cântecele lui Smiley, toate hituri. „Purtat de vânt”, „Preocupat cu gura ta”, „Mai mult de-o viață”, „Ce mă fac cu tine de azi?” sunt doar câteva dintre mesaje.

nunta-smiley-gina-pistol-decor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Smiley și Gina Pistol au publicat fiecare un mesaj pe Instagram, după ce au devenit soț și soție, alături de un filmuleț care prezintă locul în care își așteaptă invitații. „A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni, și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, a fost mesajul Ginei.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vina și toti ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta, însă, am o întrebare pentru sotia mea: Gina Pistol, dansezi? Azi și mereu?”, a scris și Smiley.

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov. Primele imagini de la nuntă. Rochia de mireasă, atipică și superbă

Citește și: Totul despre nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce lucruri inedite mai au pe listă, pe lângă pastile și balerini