Actrița, care are doi copii din prima căsătorie, pe Apple, de 14 ani, și pe Moses, de 12 ani, a declarat recent că în 2003, când ea împlinea 30 de ani, și se afla cu tatăl ei în Italia, pentru a-și sărbători ziua de naștere împreună cu el, acesta a murit subit. De atunci, ziua ei de naștere și întreaga lună septembrie au devenit extrem de triste.

Acrița din ”Shakespeare in love” admite că întotdeauna, în această perioadă a anului, intră în depresie. E motivul pentru care a ales să se căsătorească chiar în luna septembrie, aproape de ziua ei, pentru a schimba încărcătura acestei luni a anului. E sigură că tatăl ei nu și-ar fi dorit să fie tristă chiar în ziua în care mai împlinește un an.

”Ziua mea este în 27 septembrie, așa că în luna septembrie a anului trecut m-am căsătorit, pe 29 septembrie”, a explicat ea.

Nici locul ceremoniei nu a fost ales întâmplător și are de asemenea o bogată încărcătură emoțională, de asemeni legată de tatăl ei.

”Cenușa lui e îngropată sub acest frumos copac, de lângă casă, așa că ne-am căsătorit acolo – lângă tatăl meu”, a mai spus cu lacrimi în ochi Paltrow.

În ciuda faptului că au trecut aproape 16 ani de la dispariția tatălui ei, Bruce Paltrow, actrița ajunsă la 46 de ani admite că cel mai mult îi lipsesc sfaturile părintelui ei când vine vorba despre creșterea copiilor. ”Acum am o fiică de 14 ani și un fiu de 12 și simt de multe ori că îmi vine să-l sun pe tata. Trebuie să vorbesc cu tata!”, a mărturisit vedeta.

”Și nu pot, pentru că nu mai există această persoană. Am oameni incredibili în viață, dar nu îl mai am pe bunicul lor, care a fost și cel mai tare tată din lume”, mai spune actrița.

Vezi și Gwyneth Paltrow, mesaj și pentru fostul și pentru actualul soț. Ce le-a transmis

Citește și: