Cu siguranță poate concura la nunta anului în showbiz. Lux, rafinament, un loc exclusivist și invitați celebri și bogați. Acestea au fost ingredientele nunții fiicei lui Lionel Richie.

Potrivit Daily Mail, evenimentul a avut loc sâmbătă, pe Riviera Franceză, la luxosul Hotel Cap-Eden-Roc, iar printre invitați s-au numărat și vedete precum Nicole Richie, sora miresei, și soțul ei, Joel Madden, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, Lisa Parigi, partenera lui Lionel Richie, și Paris Hilton împreună cu soțul ei, Carter Reum. Cu toții au distribuit imagini pe rețelele sociale. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

PREMIUM EXCLUSIVE: Sofia Richie marries Elliot Grainge in FranceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu cine s-a măritat fiica lui Lionel Richie

Model și designer, Sophia Richie are 24 de ani și este mezina lui Lionel Richie, care mai are o fiică, pe Nicole (41 de ani), și un fiu, Miles Brockman, în vârstă de 28 de ani. Alesul ei, Elliot Grainge, este producător muzical și fiul lui Lucian Grainge, președintele Universal Music Group.

Mirele are o avere estimată la 50 de milioane de dolari, dar care pălește în fața celor peste 230 de milioane de dolari, bani adunați de tatăl socru, într-o viață de artist. Sophia Richie și Elliot Grainge s-au logodit în aprilie anul trecut. Într-un video publicat pe Instagram, Richie a mărturisit: „Sunt atât de încântată. Pentru că mă căsătoresc cu Elliot, știu că sună banal, dar el este omul visurilor mele”.

Mireasa a arătat spectaculos în cele trei rochii Chanel, pregătite pentru marele eveniment. Pentru ceremonia principală, Sofia a purtat o rochie cu paiete albe, din colecția Chanel 2023, iar cerceii au fost realizați chiar de către sora ei, Nicole.

Citește și: Lionel Richie i-a urat fiicei sale să aibă parte de multe eșecuri

Citește și: Au făcut cununia civilă în mare secret, iar acum și-au unit destinele într-o nuntă de vis pe insula Capri. Ce frumoasă a fost mireasă