Andrei Sota și Ioana Burcea au făcut cununia civilă anul trecut, la Paris, tot în luna septembrie, iar weekendul care tocmai s-a încheiat a fost dedicat nunții. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov și a fost de cinci stele. Decor de vis, meniu rafinat, un tort cu 5 etaje, spectacol în toată regula și invitați unul și unul. Mama mirelui, Dana Sota, un guru în domeniul beauty, a publicat pe rețelele sociale imagini superbe. „Ieri am avut de toate, fix ca-n viață! Soare, nori, ploaie, tunete, fulgere și soare din nou!
Și cer înstelat, și Lună plină”, a scris Dana Sota în dreptul imaginilor.

Fiul Danei Sota s-a cununat religios cu patroana unei agenții de turism

Îmbrăcată într-o rochie albastru electric, Dana Sota (59 de ani) le-a făcut concurență prietenelor sale, Andreea Raicu, Sonia Argint, Malvina Cservenschi, dar și solistei Natalia Barbu, care e nimeni alta decât actuala soție a fostului ei soț. Cele două se înțeleg de minune, dovadă că au apărut împreună și în aceeași poză, în dreptul căreia Dana Sota a scris: „Soacra mare și soacra mijlocie”.

Dana și Nicolae Sota au fost căsătoriți aproape trei decenii, dar au rămas buni prieteni după divorț și părinți uniți pentru fiul lor, Andrei. În 2011, miliardarul Nicolae Sota (68 de ani) s-a însurat cu Natalia Barbu (43 de ani), superba solistă de peste Prut, și au avut, evident, și binecuvântarea Danei.

Andrei Sota a moștenit calitățile de antreprenor ale tatălui său și, deși a terminat Academia de Film de la New York, el excelează acum în domeniul afacerilor, lansând o platformă axată pe consilierea celor atraşi de investiţiile pe piaţa de capital. Nicolae Sota a fpcut avere din comerțul și exportul de țevi. Soția lui, Ioana Burcea, este fiica omului de afaceri Alin Burcea, patronul unei agenții de turism cu vechime în România. Având în vedere aceste „antecedente”, e clar că banii nu au fost o problemă pentru nunta de la Palatul Snagov, iar acest lucru se vede și în imaginile superbe din galeria foto de mai jos.

Ileana Badiu, Sonia Argint, Dana Sota, Natalia Barbu și Adela VîrgoliciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Roxana Hulpe e gravidă? Pozele de la nuntă în care știrista PRO TV nu-și mai ascunde burtica. Cum a fost dată de gol de invitați

Citește și: Jennifer Lopez, superbă în cele 3 rochii de mireasă, la nunta cu numărul 4. Au apărut pozele oficiale, dar fără mirele Ben Affleck