Așadar, un expert regal susține că regina nu este deloc încântată de faptul că Harry și Meghan și-au numit fiica Lilibet și au folosit forma de alint „foarte intimă” pe care o folosea Philip când i se adresa soției sale, mai ales după ce ducii de Sussex au făcut acuzații dure la adresa reginei în ultima vreme.

Biograful regal Angela Levin a declarat în emisiunea Good Morning Britain de la ITV că regina ar putea să se simtă jignită de alegerea ducilor, în timp ce alții cred că prin alegerea acestui nume ar fi un semn de pace din partea lor după ce Harry și Meghan au făcut dezvăluiri neșteptate despre familia regală și chiar au acuzat-o de rasism.

Prezentatorul TV Piers Morgan, care și-a dat demisia la Good Morning Britain după ce a spus că nu crede niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle în interviul pentru Oprah, susține că alegerea numelui a fost una ironică având în vedere că sunt deja săptămâni bune de când fac acuzații dure la adresa familiei regale și a monarhiei.

Biograful Levin a explicat în emisiunea TV că reginei i-a spus Lilibet pentru prima dată bunicul ei, regele George al V-lea, pentru că ea nu putea să-și pronunțe numele când era mică, și regretatul ei soț, prințul Philip i-a spus așa până în ultima clipă de viață. Întrebată dacă regina se bucură de alegerea ducilor de Sussex de a-și striga fiica Lilibet, ea a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Nu după tot ce s-a întâmplat. Cred că este foarte deranjată mai ales pentru că au fost foarte nerespectuoși cu ea. Nu cred că a fost o idee bună. E chiar jignitor pentru regină”, a spus scriitoarea.

„Era o formă de alint foarte intimă pe care o folosea soțul ei, care nu a murit de foarte mult timp. Prințul Charles nu ar fi îndrăznit niciodată să i se adreseze mamei lui ca Lilibet. Nu a folosit niciodată această poreclă,, era un nume special pe care îl folosea doar ducele de Edinburgh”, a mai spus Levin.

Cu toate acestea, jurnalista Afua Adom, care a fost și ea prezentă în emisiune susține că i se pare ridicol să spui că regina nu este fericită de faptul că Meghan și Harry folosesc pentru fiica lor alintul ei. „Să spui că regina e supărat e de-a dreptul ridicol. Poate e o formă de afecțiune a lui Meghan și pentru mama ei, de asemenea, pentru că forma ei de alint pentru Meghan este floricică”, a spus jurnalista.

Piers Morgan susține că gestul ducilor de Sussex ar putea fi unul disperat în încercarea de a-și reface relația cu familia regală, după ce în ultima vreme au reușit să și le distrugă cu toți membrii familiei regale.

Cu toate acestea, fostul prezentator TV este de părere că nașterea unui copil nu este momentul potrivit pentru a lansa opinii negative.

„Mereu am fost de părere că atunci când un bebeluș vine pe lume, eu am patru copii, nu e bine să-l pui într-o lumină negativă. În acest moment le doresc toate cele bune. Sunt patru în familie acum. Le doresc succes și o viață lungă și fericită”, a mai spus Piers într-o emisiune TV.

Citește și:

Nimeni nu a știut asta până acum! Cum arată sprâncenele Lorei atunci când nu este machiată: Nu mă pensez niciodată, le rad!”

Este sau nu Nicole Cherry însărcinată? Tatăl ei dă cărțile pe față!