Este vorba actrița Elvira Deatcu, cooptată și ea în distribuția serialului „Clanul”. Este cunoscută de pe scena teatrului, dar e familiarizată și cu serialele. A jucat în seriale, precum „Daria, iubirea mea”, „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Cu un pas înainte”, „Iubire și onoare” și ”Vlad”, dar și în filme, dintre care amintim doar câteva, „Pororoca” (2017), „Ana, mon amour” (2017), „5 minute” (2019) și recentul „Ramon” (2023).

Actrița va fi din nou polițistă. Dar una cu totul specială, cu un rol-cheie în desfășurarea acțiunii, după cum a spus chiar ea pentru Click!. Primul episod cu ea va fi difuzat duminică, 26 februarie.

elvira-deatcu-in-clanulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„După ce am fost polițista Tănțica Cercel în serialele «Pariu cu viața» și «O nouă viață», și polițista din filmul «Ramon», acum am evoluat, sunt la alt nivel. Sunt și mai șefă, am avansat. Personajul meu din «Clanul», Olivia, este inspector-șef, trimisă de minister, pentru că personajul interpretat de Șerban Pavlu, Costoiu, se pare că nu prea își face treaba. Și sunt cumva superioară lui. Și asta mă bucură mult (rade, n.r.).

Mă bucur că joc cu el, pentru că eu cu Șerban nu am jucat niciodată împreună până acum, nici în teatru, nici în film. Iată că acum avem ocazia să o facem. Și așa a zis și el, sper că rămâne la aceeași părere, să fim colegi.

Până acum nu am avut multe filmări, urmează niște secvențe foarte grele de acțiune și de fapt acelea mă panichează, mai ales tot ce ține de mânuirea pistolului. Am mai mânuit pistolul, însă nu excelez.

Scenariul este bine scris și mă onorează că fac parte din acest proiect. Mă bucur că am intrat în acest sezon, la fel cum am intrat și în serialul «Vlad» pe parcurs”, a spus Elvira Deatcu pentru sursa citată.

Băieții ei au ales alte profesii

Când nu e pe scenă, în viața de zi cu zi, Elvira Deatcu este căsătorită, chiar de 23 de ani, cu Horea Nicorici. Au împreună doi băieți, Filip și Luca.

Dealtfel, acesta este și cel mai important rol al vieții ei, cel de mamă. „Sunt ocupată cu Filip (14 ani, n.r.), fiul cel mic, pentru că urmează examenul de capacitate.

Luca (care împlinește în martie 20 de ani, n.r.) este în anul doi, a terminat sesiunea, este la Milano (unde studiază Arhitectura, n.r.).

Filip cred că se duce către mate-info, pentru că așa spune, că are o plajă mai largă de opțiuni după aceea”, a mai spus actrița.

Vezi și Ce a pățit Theo Rose la filmări: „Filmam ieri pentru «Clanul» și mă simțeam foarte rău…”. Solista e însărcinată și a trecut printr-o întâmplare emoționantă

Citește și:

„M-am întâlnit deja cu moartea, anul trecut”. Grigore Leşe, motivul pentru care a renunțat la alcool: ”Le mai sărut, din când în când, şi apoi le pun la locul lor”

Fiica lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas, frumoasă de pică la 19 ani. Carys a luat tot ce e mai bun de la părinții ei