Acum, că totul s-a încheiat cu bine, fosta vedetă Pro a povestit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat.

De-a lungul timpului, Roxana Ciuhulescu a fost foarte discretă în legătură cu viața personală. Acum, Roxana Ciuhulescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama cu care s-a confruntat familia ei o perioadă îndelungată.

Fata fusese diagnosticată acum câțiva ani, iar în pandemie I s-a agravat boala

Concret, fiica Roxanei Ciuhulescu a fost diagnosticată, în urmă cu câțiva ani, cu scolioză toraco-lombară. Vedeta a povestit că boala cu care se confruntă fetița ei a fost ținută sub control până de curând, însă, din cauza sedentarismului din pandemie, când nici nu se putea ieși din casă, problemele s-au agravat, iar viața ei a ajuns să fie în pericol.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ, care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei – oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”, a scris Roxana Ciuhulescu într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Am simțit că nu am aer, că mor și învii”

Acum, Ana a ajuns de urgență pe masa de operație, iar Roxana Ciuhulescu recunoaște că a fost cel mai greu moment din viața sa. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar starea fetiței este una bună în prezent.

„După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile.

Azi, vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință.

Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!”, a mai povestit Roxana Ciuhulescu, recunoscătoare medicilor care i-au operat fetița.

ana-pe-patul-de-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ana Cleopatra are 15 ani și e fiica Roxanei din prima căsătorie

Fiica Vedetei din fosta căsătorie, Ana Cleopatra, e o domnișoară în toată regula la cei 15 ani ai săi.

„Când au trecut 15 ani? 🤔 Pe 14 februarie 2008, la ora 14.02, venea pe lume Ana Cleopatra. Eram atât de emoționată și abia așteptam s-o văd, s-o țin în brațe și s-o legăn.

Și culmea este că deși are 15 ani, încă mai vrea s-o țin în brațe. De legănat, nu mă mai țin șalele 😁, dar cu la fel de multă iubire o ocrotesc ♥️♥️♥️

La mulți ani, păpușa mea mare! Să te păzească Măicuța de toate relele și să rămâi la fel de bună și iubitoare! 😍🥰”, i-a transmis prezentatoarea fiicei sale.

Ana Cleopatra, fiica Roxanei Ciuhulescu, este acum o adolescentă în toată regula, frumoasă ca mama ei, chiar dacă are propriile trăsături.

Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a însurat cu japoneza pentru care a divorțat: “S-a recăsătorit chiar de ziua mea, în 2018”

Ana nu i-a moștenit înălțimea

Ana moștenește trăsăturile mamei sale, mai puțin înălțimea. Dacă Roxana avea 1,92 cm, la 14 ani, fata ei are doar 1,65. Însă e posibil să mai crească și de acum înainte.

„La vârsta ei eram foarte înaltă. Eram chiar cu un cap mai mare decât ea. Făceam handbal de performanță și aveam 1,92 cm și 40 de kilograme cu bocanci cu tot, eram pielea și osul.

Ana are 1,65 m, și doctorul mi-a spus că de-abia acum începe să crească. A făcut balet nouă ani, apoi s-a oprit, însă reluăm cursurile. Acum face echitație și am reluat cursurile de balet, dar nu este înclinată spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu”, declara Roxana Ciuhulescu anul trecut, când fiica ei și-a scos buletinul.

Ana Cleopatra este fiica vedetei din primul mariaj, încheiat între timp. Aceasta mai are un frate, născut din actualul mariaj al vedetei.

Vezi și Ce au făcut la examene copiii vedetelor. Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație după Evaluarea Națională: „Încă nu e mulțumită de notă”

Citește și:

Andra a împlinit 37 de ani și 15 ani de căsnicie cu Măruță. Au făcut nuntă la Târgu Jiu, cu 800 de invitați și au chemat toate vedetele. Imagini de colecție

Cântărețul italian Toto Cutugno a murit la 80 de ani. Cancerul îi revenise