Nunta Cleopatrei și Edward Sanda a iscat multe controverse și unii oameni i-au criticat pentru că nu au vrut nași la nunta religioasă și nu au respectat tradițiile. Însă, artista a revenit acum cu lămuriri și într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, le-a spus tuturor clar și răspicat că pentru ei nu contează gura lumii, contează să facă ceea ce simt ei și să fie fericiți.

„Nu ți se pare că ești cam copil pentru lucrurile pe care le faci? Nu judec, dar așa se vede din extrior”, i-a scris un internaut, iar răspunsul artistei a venit imediat: „Tot ce pot să spun este că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme să faci ceea ce simți”.

cleio 4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Dacă o să te ia valul de gura altora, nu vei putea niciodată să fii fericit, urmează-ți inima și nu vorbele altora pentru că din păcate trăim într-o lume în care nimeni nu vrea să vadă pe nimeni fericit și toată lumea invidiază toată lumea”, a mai scris Cleopatra pe Instagram.

Mai mult, cântăreața a mărturisit că deși acum sunt soț și soție relația ei cu Edward nu s-a schimbat după nuntă: „E la fel de frumoasă. Așa cum era și înaintea căsătoriei”.

Cei doi artiști și-au sărbătorit cu mare fast cununia civilă, în București, iar cnunia religioasă a avut loc la Chișinău, unde Cleopatra Stratan împreună cu soțul și cu tatăl ei au susținut un concert chiar cu câteva ore înainte de fericitul eveniment. Cei doi soți și-au imaginat pentru ei o nuntă atipică, așa că nu au avut nași la nuntă.

Astfel, îndrăgostiții au avut parte de o ceremonie cât se poate de restrânsă, la care au fost prezente doar persoanele cele mai apropiate, fotografiindu-se mândri alături de părinții lor.