Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și Austin Butler formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice pe străzile din Londra și par extremd e îndrăgostiți.

Fiica lui Johnny Deep și a Vanessei Paradis are 22 de ani, dar a reușit să-și construiască singură un nume la Hollywood, ea devenind un fotomodel celebru, dar și actriță. Aceasta formează un cuplu cu un actor cu șapte ani mai mare decât ea. Este vorba despre Austin Butler (29 de ani), care a devenit cunoscut pentru rolul lui din serialul de succes „ Switched at Birth”.

Lily și Austin au luat cina alături de un prieten într-un restaurant din Londra, frecvent de vedete, iar apoi paparazzii i-au surprins plimbându-se pe străzi, în ipostaze extrem de romantice. Cei doi se opreau din când în când ca să se țină în brațe și să se sărute pasional, fără să le pese de privirile indiscrete ale celor din jur.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* *STRICT WEB EMBARGO UNTIL 21:55 HRS UK TIME ON 10/08/21*DEPP-LY IN LOVE….!!!!Johnny Depp daughter Lily-Rose Depp, 22, pictured packing the PDA with American actor Austin Butler in London!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Imaginile cu cei doi i-au șocat pe fani, care știau că actrița se află într-o relație cu Timothée Chalamet, starul din „Homeland”. Cei doi s-au iubit timp de aproape doi ani, dar la sfârșitul anului trecut s-au despărțit. Ulterior, s-au împăcat în luna aprilie când au decis să mai dea o șansă relației lor, însă se pare că în cele din urmă și-au spus „Adio”. Cei doi au fost surprinși ultima dată împreună, pe 12 iulie, în New York, Sua.

Foto: Profimedia

Citește și:

Nicoleta Nucă, primele declarații despre căsătorie și despre copil: „O fetiță…”

Clipe de coșmar pentru Pepe și Raluca Pastramă: ”Eram la joacă, în parc, şi…”