Ioan Gruffudd și noua lui iubită, Bianca Wallace, s-au afișat în public pentru prima dată, iar cei doi par foarte îndrăgostiți.

Cei doi au fost surprinși sâmbătă, plimbându-se pe străzile din Los Angeles, în ipostaze tandre. Cei doi s-au ținut de mână și par foarte fericiți și relaxați împreună, în ciuda divorțului urât dintre actor și soția lui, Alice Evans.

Celebrul actor și-a anunțat oficial relația cu Bianca (30 de ani), în luna octombrie, postând o fotografie alături de ea pe Instagram, la scurt timp după ce soția lui a dezvăluit pe rețelele de socializare că Ioan a părăsit-o după 20 de ani de relație.

„Îți mulțumesc că mă faci să zâmbesc din nou”, a scris Ioan despre noua lui iubită, starul din Bloodline, de care pare îndrăgostit lulea.

El a decis să-și facă publică relația la șapte luni de la despărțirea de actrița Alice Evans. Gestul lui a scos-o din minți pe soția acestuia, care a lansat un atac dur pe Instagram la adresa acestuia, dezvăluind că Ioan o înșela de câțiva ani cu femeie pe care o considera cea mai bună prietenă a ei, actrița australiană Bianca Wallace.

„Aseară, după ce am aflat că o persoană pe care o credeam prietenă, de fapt, nu e”, a scris Alice, alături de o poză cu ea, în care pare plânsă.

”Se pare că soțul meu, după doi ani de zile în care mi-a spus că sunt o persoană rea, că nu-l mai atrag, că nu mai vrea să fie cu mine, că își dorește doar să fie pe platourile de filmare…de fapt a fost într-o relație de trei ani de zile pe la spatele nostru. Mult noroc, Bianca.”, a scris Alice pe Twitter.

ioan si noua iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alice Evans, starul din „Jurnalul vampirilor”, a recunoscut că îi este foarte greu să treacă peste infidelitatea soțului ei, dar și trădarea prietenei sale.

„Hey, Bianca Mae Wallace, cea care mi-a furat soțul, mi-a distrus viața pe care m-am chinuit atât de mult să o obțin și, de asemenea, persoana care îmi face copiii să plângă. O persoana pe care nu o voi ierta niciodată”, a mai scris Alice.

Citește și: Celebrul actor Ioan Gruffudd și-a înșelat soția cu prietena ei cea mai bună

Mai mult, într-o emisiune TV a povestit și ce a deranjat-o cel mai tare la soțul ei. Faptul că a fost laș și nu a avut curaj să poarte o discuție civilizată cu ea, în care să-i explice care care e situația.

„Puteam să ne așezăm și să spună: Uite, asta s-a întâmplat, hai să vorbim despre asta. Aș fi fost deschisă la o astfel de discuție. Este un laș”, a spus Alice, în lacrimi, la TV.

„Am fost împreună 20 de ani. Vorbeam zilnic, de cel puțin trei sau patru ori. El a fost cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche. Nu știu cum să trec peste. O voi face, dar în acest moment nu am nicio idee cum”, a mai scris ea.

Îndrăgita actriță a anunțat la începutul anului că soțul ei a părăsit-o. Ea a făcut publică o imagine în care apare o inimă frântă, mărturisind cu mare suferință că nu crede că soțul ei se va mai întoarce acasă. Acesta a părăsit-o după 20 de ani de relație, spunându-i că nu o mai iubește, iar apoi a plecat de acasă.

Citește și: A fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

”Vești proaste. Soțul meu iubit, sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”. Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

Ioan și Alice formau un cuplu din 2000, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare de la 102 Dalmației. Ei s-au căsătorit în 2007, iar la începutul anului au anunțat că se despart după 20 de ani de relație și 14 ani de mariaj.

Actorul a fost cel care a depus actele de divorț, în luna martie, la Curtea Superioară din Los Ageles. Mai mult, Alice a dezvăluit că fiicele lor, Ella (11 ani) și Elsie (7 ani) au aflat din ziare că tatăl lor a depus, în secret, actele de divorț.

Foto: Profimedia