Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai feresc și s-au afișat împreună la nunta lui Dani Pțil cu Gabriela Prisăcariu. Mai mult, cei doi au făcut publice imagini și pe rețelele de socializare, iar matinalul a dezvăluit că este îndrăgostit lulea de frumoasa brunetă.

Îndrăgitul prezentator TV a mers la nunta bunului său prieten, însoțit, așa cum era de așteptat, de noua sa iubită, Daliana Răducan. În filmulețele făcute publice de Ramona Olaru sau de Gabriela, bruneta apare în timp ce stă la masă și își privește iubitul cum dansează pe ringul de dans. Ulterior, Răzvan a făcut publice două imagini cu el și Daliana, alături de mesajul: „Gasește pe cineva care..@daliana răducan”, iar felul în care o privește pe brunetă trădează sentimentele lui pentru ea, părând îndrăgostit lulea. „Arhitectul sufeltului meu”, a mai scris Răzvan pe imaginea cu Daliana.

Ulterior, imaginile au fost făcute publice și de Daliana pe contul ei, însoțite tot de mesajul: „Gasește pe cineva care..”.

daliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 23

Răzvan și Daliana formează un cuplu foarte frumos și par perfecți unul pentru celălalt, iar fanii i-au felicitat imediat. Însă, Daliana a fost comparată imediat de fani cu Lidia Buble. „Seamănă cu Buble”, a scris un internaut.

Răzvan a purtat un costum crem, în timp ce Daliana a optat pentru un deux -pieces alb format din sacou și pantaloni. Însă, ținuta ei ar putea fi probabil considerată de mulți nepotrivită pentru o nuntă, unde mireasa trebuie să iasă în evidență cu rochia albă.

În ultima vreme au apărut zvonuri că Răzvan și Daliana au făcut următorul pas în relația lor și s-au mutat deja împreună, după nouă luni de relație, iar acum faptul că s-au afișat împreună demonstrează că lucrurile dintre ei devin din ce în ce mai serioase și poate în curând vom mai vedea încă o nuntă în familia de la Neatza.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă pe 15 mai, iar cei doi au avut o petrecere pe cinste la restaurantul lui Dani, unde le-au fost alături cei mai buni prieteni. Nașii le-au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu. Toată lumea pare că s-a distrat pe cinste, având în vedere că s-a dansat și s-a cântat pe tot parcursul petrecerii, vedetele serii fiind evident Dani și Răzvan care au rupt ringul de dans.

Tortul mirilor a fost, de asemenea, aparte și a stârnit amuzamentul invitaților. Și asta, pentru că pe tort apare mireasa și mirele care vrea să fugă, fiind o aluzie la faptul că Dani spunea mereu că nu o să se însoare. Mai mult, Gabriela și Dani au recreat figurina de pe tort, spre deliciul internauților. Petrecerea a fost marcată de mai multe momente speciale, cum ar fi momentul în care invitaților le-a cântat Răzvan Simion și Florin Ristei, iar cei doi au cântat ulterior și împreună.