Starul din Beverly Hills 90210, în vârstă de 46 de ani, a trecut foarte repede după despărțirea de Megan Fox și se pare că a început o relație cu fotomodelul australian, Tina Louise, în vârstă de 39 de ani. Dacă la început circulau doar zvonuri despre idila lor, se pare că lucrurile au devenit serioși între ei și nu se mai ascund și nu se mai feresc de ochii curioșilor.

*NO WEB UNTIL 1PM EDT 2ND SEPT PREMIUM EXCLUSIVE* Brian Austin Green and Tina Louise get into their swimsuits for a beach dateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Brian și Tina au fost surprinși de paparazzi pe o plajă de lângă Los Angeles, iar cei doi erau extrem de intimi și drăgăstoși.

Deși spunea că încă o mai iubește pe soția lui, el a dat-o repede uitării și și-a găsit consolare în brațele Tinei. Megan și-a refăcut și ea viața lângă cântărețul Machine Gun Kelly, ea apărând și în cel mai recent videoclip al artistului, intitulat „Bloody Valentine’.

Brian Austin Green a confirmat în luna mai despărțirea de Megan într-un podcast, în care și-a mărturisit sentimentele pentru soția lui: „Nu ne-am făcut nimic unul altuia (…) Întotdeauna a fost onestă cu mine. Întotdeauna am fost onest cu ea. Am avut o relație incredibilă și o voi iubi întotdeauna. Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu că familia pe care am construit-o împreună este un lucru foarte special.”

Foto: Profimedia

Citește și:

Nu sunt surori! Sunt mamă și fiică, deși nu ai spune. Le recunoști? Ea are deja 3 copii!

Alin Oprea rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa soției sale: ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați…”