După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Și nu orice bărbat, este vorba despre un actor foarte cunoscut, de origine cubaneză. Cântăreața este îndrăgostită lulea și nu se ferește să arate acest lucru. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, ea le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită pentru tot ce i se întâmplă, mai ales că în viața ei a apărut Harlys.

„Multumesc mult, și eu sunt fericită pentru mine.Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”, a spus Lidia.

Lidia Buble și Harlys Becerra formează un cuplu de câteva luni

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu”, a mai adăugat artista.

Mai mult, frumoasa blondă a lăsat de înțeles că nu ar fi exclus să o vedem în curând și într-un film, spunându-le fanilor că pregătește multe surprize.

lidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult, Lidia a mărturisit că va dezvălui într-o zi cum s-a cunoscut cu Harlys, dar e poveste lungă și are nevoie de mai mult timp. Legat de meseria iubitului ei, ea susține că nu a contat pentru ea, mărturisind că dragoste vine cân nici nu te aștepți.

„Pentru mine nu există actorie, cântăreți, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar e foarte adevărata vorba aia că dragostea vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepti.

Doamne, mulți ani am lăudat lucrarea mâinilor tale că așa creaturi ai făcut, băi, da. Sunt norocoasă, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”, a mai spus Lidia.

Cântăreața a vorbit și despre Răzvan Simion, cu care a trăit o frumoasă pvoeste de dragoste de aproape cinci azi. Ea a mărturisit că încă lucrează cu matinalul de la Antena 1 și cei doi se înțeleg foarte bine.

„Da, încă lucram împreună, ne înțelegem bine, ne comportăm ca doi oameni civilizați, doi oameni normali, care se cunosc de atâția ani și lucrează foarte bine împreună”, a declarat Lidia.

Fanii au mai întrebat-o pe Lidia dacă s-a îngrășat, iar atista a dezvăluit ce greutate are.

„M-am îngrășat destul de mult, dar trebuie să recunosc că înainte eram foarte slabă, exagerat de slabă. Acum am 54 de kg și 1,66 înăltime, însă arăt și eu ca femeie, înainte arătam ca un copil”, a spus ea.

Lidia a mărturisit că multe situații din Asia Express au fost înțelese greșit și că ignoră mesajele răutăcioase de pe rețelele de socializare: „Acum doar nu o să stau să mă supăr sau să răspund comentariilor răutăcioase”.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Ilinca Vandici: ”Adrenalina îmi pornește motoarele și îmi pompează sângele în vene”

Delia și Răzvan au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce anunţ a făcut mama artistei