Kim Kardashian și Kanye West s-au grăbit să-și refacă viețile după divorț. Dacă rapper-ul s-a afișat în compania mai multor femei frumoase, bruneta nu se mai fetește și se afișează în public cu noul ei iubit, Pete Davidson.

Kim Kardashian West și Pete Davidson s-au bucurat o seară romantică împreună. Cei doi au fost văzuți luând cina la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California. Ei au fost foarte drăgăstoși unul cu celălalt, s-au ținut de mână și nu se mai feresc deloc de paparazzi sau de ochii curioșilor. Ei au ajuns la restaurantul de lux cu SUV-ul Lamborghini al comediantului Saturday Night Live și au fost însoțiți de un bodyguard.

O sursă a publicației People au declarat că la restaurant cei doi au comandat foarte multă mâncare din care au gustat amândoi, iar Pete pare topit după Kim.

„ S-au așezat foarte aproape unul de celălalt, iar Kim a tot chicotit. A fost foarte plăcut și a comandat multă mâncare pentru ei. Au împărțit mai multe feluri de paste. Pete avea brațul în jurul lui Kim și erau foarte apropiați. Se putea spune că Kim s-a distrat cel mai bine. S-au purtat foarte mult ca un cuplu.”, a spus sursa.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kim Kardashian and Pete Davidson pack on the PDA as they step out on a romantic date in Santa Monica **WEB EMBARGO UNTIL 7:30 PM ET on November 24, 2021**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei de 13 ani, cei doi par că se înțeleg de minune și radiază de fericire.

Kardashian West, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o ținută complet neagră într-o fustă maxi din piele, la care a asortat o pereche de mănuși, o șapcă de baseball și o poșetă. Davidson a optat pentru un look mai casual și s-a îmbrăcat în blugi, tricou și adidași.

Actorul , în vârstă de 28 de ani, părea să aibă o mușcătură pe gât, scrie People. Cei doi au ieșit din restaurant de mână. O sursă publicației People spune că au ajuns la restaurant ținându-se de mână și „amândoi erau într-o dispoziție grozavă”.

Despre vedeta de reality-show și comediantul Davidson au apărut pentru prima dată zvonuri că se întâlnesc luna trecută, când au fost văzuți ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knott’s Scary Farm din Buena Park, California.Totul a început se pare după ce au împărtășit un sărut pe micul ecran pentru o scenetă când Kim a găzduit Saturday Night Live pe 9 octombrie.

Foto: profimedia