La 59 de ani, Demi Moore este din nou îndrăgostită. Noul său iubit este de această dată mai tânăr cu 13 ani decât ea și este nimeni altul decât celebrul chef Daniel Humm.

Îmbrăcați în ținute casual, cei doi au fost fotografiați de paparazzi în tribunele Openului de la Paris, flirtând ca doi adolescenți. Mai mult, cei doi iubiți nu s-au sfiit chiar să se sărute în public la meciul Rafael Nadal și Casper Ruud.

Roland Garros 2022 – Demi Moore – ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Primele zvonuri despre o posibilă relație dintre Demi Moore și Daniel Humm au apărut la doar o zi de la anunțul făcut de celebra actriță referitor la afecțiunea de care suferă fostul ei soț Bruce Willis.

Demi Moore a mai fost căsătorită până acum cu Freddy Moore, între 1980 și 1985, cu Bruce Willis, între 1987 și 2000, dr și cu Ashton Kutcher, între 2005 și 2013.

De asemenea, frumoasa divă a mai avut de-a lungul timpului relații cu Masha Mandzuka, Sean Friday, Oliver, Whitcomb și Leonardo DiCaprio.

Despre Daniel Humm se știe că este proprietarul și cheful unui restaurant celebru din New York și că înainte de Demi Moore ar mai fi avut o relație cu văduva lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs.

Citește și: Supărată că toți îi spun că a apelat la tot felul de artificii pentru a părea mai tânără, Demi Moore s-a pozat nemachiată la aproape 60 de ani