Cristina și Alexandru au început să formeze un cuplu la puțin timp după ce actrița și-a anunțat despărțirea de Vlad Gherman, dar au preferat să-și trăiască povestea de iubire discret, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, frumoasa roșcată a decis să nu se mai ascundă și a publica o imagine rară cu iubitul ei, în care sunt surprinși într-o ipostază tandră.

Actrița este vizibil fericită și împlinită alături de bărbatul pe care-l strânge în brațe. Chiar dacă imaginile cu ei sunt rare, fanii s-au bucurat nespus să-i vadă împreună.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost 10 ani împreună și toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, dar și-au anunțat despărțirea în februarie anul trecut. Acum la un an distanța, cei doi sunt deja implicați în alte relații și radiază amândoi de fericire.

cristina cioba si iubitulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Actrița a fost prima care s-a afișat alături de altcineva, la scurt timp după despărțire, iar recent și Vlad Gherman a confirmat că se află într-o relație cu colega lui, Oana Moșneagu. Cei doi și-au ținnut ascunsă relația ce durează de câteva luni, iar Cristina s-a bucurat foarte tare pentru ei.

În ceea ce privește începutul relației amoroase dintre ei, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au povestit că totul a început de la prietenia legată pe platourile de filmare, devenind foarte apropiați încă din luna martie, însă a existat și un moment în care au realizat că între ei este mai mult decât o amiciție.

„Eu am dat primele semne. Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei”(n.r. 7 august)”, a spus Vlad.