Cântăreţul Sam Smith nu se mai ascunde. Acesta este îndrăgostit lulea de noul lui iubit și a vrut să știe toată lumea. Astfel, acesta nu și-a mai ascuns orientarea sexuală și și-a sărutat cu pasiune noul iubit, în mijlocul străzii, în văzul tuturor.

Pe Sam Smith îl știe toată lumea și nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că că scoate hit după hit. Interpretul melodiei „I’m Not The Only One” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Francois Rocci, cu care locuiește în nordul Londrei.

Artistul este atât de îndrăgostit încât nu mai vrea să-și ascundă sentimentele. Astfel, el a fost surprins de paparazzi în timp ce merge cu iubitul lui în drum spre casă, iar la un moment dat cei doi se opresc în mijlocul drumului și se sărută cu pasiune fără să le pese de privirile indiscrete ale celor din jur și nici de blițurile paparaziilor. Apoi, cei doi și-au continuat drumul ținându-se de mână.

Sam Smith si noul iubit s-au sarutat in vazul tuturorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artistul Sam Smith a mai avut o relație de lungă durată și cu actorul Brandon Flynn, devenit celebrul graţie serialului ”13 Reasons Why” . Cântărețul s-a declarat gay în anul 2014, iar recent a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a gândit de mai multe ori să își facă schimbare de sex, deoarece consideră că există în el și o latură feminină. De asemenea, artistul declară că nu se identifică ca fiind bărbat sau femeie, ci se regăsește undeva la granița dintre cele două, identificându-se cu termenul non-binar, al comunității trans. 

Acesta a mărturisit că lupta cu trupul lui l-a condus la depresie, însă terapia l-a ajutat să fie privească lucrurile pozitiv. 

Foto: Profimedia

Citește și:

Doliu imens în cinematografie! A murit la numai 42 de ani. Înainte să plece, s-a căsătorit în secret

Lidia Buble a dezvăluit ce o remontează instantaneu și o înalță spiritual: „O să vedeți că o să vă simțiți mult mai bine!”