Monica și Ramona Gabor și-au încheiat vacanța exclusivistă de la Monaco, despre care Libertatea pentru femei a scris detaliat aici, iar acum se află în sud-vestul Franței, în regiunea Aquitaine. Surorile au vizitat locuri de vis din Saint Emilion (comună în departamentul Gironde), din capitala mondială a vinului, Bordeaux, iar răsfățul suprem s-a consumat în Pyla sur Mer, stațiunea micuță de pe Coasta Atlantică franceză, preferată de bogătașii planetei. De aici, Monica a publicat, pe Instagram, o fotografie în care ni-l arată pe Mr. Pink, ascuns în spatele unei frunze de palmier, însă suficient cât să-l recunoaștem.

monica-gabor-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Monica Gabor, gest tandru, în public, cu Mr. Pink

Se pare că Monica a decis să fie mai generoasă cu pozele de cuplu și le-a arătat fanilor virtuali câteva exclusivități: inelul cu diamant galben, masiv, primit de la soțul ei chinez, plimbarea cu avionul privat, dar și un gest tandru, surprins într-o fotografie, în care Monica și Pink apar ținându-se de mână, în avion. Nu sunt multe imaginile cu ei împreună, iar cele mai cunoscute au fost surprinse în vila de 3,4 milioane de dolari, din Malibu, SUA, acolo unde locuiesc împreună cu Irina, fiica Monicăi și a lui irinel, și cu Antony, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relație anterioară.

Citește și: Cine e prietena Miss din Pitești, cu care Monica Gabor gustă luxul prin America. Au apărut ca două dive, la un local de top din Los Angeles

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!