În imaginea postată pe rețelele de socializare, soția lui Dani Oțil apare într-o ipostază inedită alături de fiul său, Luca Tiago. Fotomodelul s-a fotografiat în oglindă în timp ce îl ținea în brațe pe fiul său. În fotografia postată de vedetă se poate observa că cei doi poartă pijamale asortate.

Însă cel mai delicios detaliu este că micuțul Tiago a fost surprins de către mama sa în timp ce zâmbea larg.

Cel mai probabil Gabriela Prisăcariu a fost copleșită de emoții atunci când și-a surprins fiul zâmbind și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor imaginea.

Frumoasa blondină a postat și un mesaj în dreptul fotografiei cu micuțul Luca Tiago. ,,M-am topit!!!”, a scris Gabriela Priscăcariu alături de imagine.

Cum a reacționat soțul blondinei, Dani Oțil, când a văzut imaginea

Imaginea cu chipul micuțului Luca Tiago a strâns zeci de comentarii în doar în câteva minute. Urmăritorii blondinei au fost cuceriți de cel mic, ba chiar unii dintre ei și-au spus părerea în legătură cu cine seamănă băiețelul.Cei mai mulți sunt de părere că acesta e bucățică ruptă din mama lui.

Dani Oțil nu s-a putut abține și a reacționat și el la imaginea cu fiul și soția sa. Comentariul postat de către prezentator a primit hohote de râs.

,,Are gropite?! Acum văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”, a comentat amuzat Dani Oțil la fotografia postată de blondină pe contul său de Instagram.

Vezi și Dani Oțil a oferit imaginea zilei. Cum a fost surprins alături de fiul lui

Citește și:

Câte case are, în realitate, Adrian Năstase: „Dacă le-am număra, am mai multe decât…”

Ce spune Andreea Esca despre Mario Fresh? Cum îl caracterizează pe iubitul fiicei ei