Andreea Bănică se află în vacanță cu soțul ei, Lucian, într-o destinație exotică de unde postează pe rețelele de socializare fotografii. Însă, una publicată ieri a isterizat internetul, artista fiind aspru criticată.

Frumoasa cântăreață apare în fotografie în timp ce privește mare și stă aplecată sprijinindu-se pe o bară, purtând pe ea un costum de baie minuscul, ce-i lasă la vedere posteriorul în toată splendoarea lui, fanii fiind de părere că imaginea este demnă de filme porno și i-au sugerat că mai bine ar șterge fotografia pentru că nu-i face cinste.

Citește și: Meghan Markle va rămâne în istoria familiei regale. Nu s-a mai întâmplat acest lucru de 589 de ani

Andreea Bănică le-a răspuns fanilor care au criticat-o

Andreea Banica, în urmă cu 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Asta e poza de femeie serioasă,  căsătorită cu doi copii?”, „Atât ți-a mai rămas ? Nu mai ai chiar nimic cu ce ieși în evidență, serios?”, „Nu zic,  ești frumoasă,  arăți bine… Dar un pic de clasă și rafinament îți lipsește… Scuză-mă,  dar ești vulgară în poza asta”, „Dacã atât tu, cât si soțul tãu acceptati sa postați asemenea imagini… e putin spus RUŞINE”,  „Arăți foarte bine, ești frumoasă se vede asta și imbracată…dar exagerezi …Sincer,  asta e prea de tot. Întrebarea e de ce oare cântărețe precum Monica Anghel, Andra, cântărețe mari nu au poze pe insta dacă tot e moda asta”,  „Acasă în dormitor se stă așa dragă, nu la poze. Dar pentru like și fallowing orice”, „Nu comentez pozele persoanelor publice în general. Cele care îmi plac au follow pe Instagram şi le urmăresc cu drag. Ai fost una dintre ele, dar cu această poză mi-am schimbat total părerea despre tine. Păcat! Ai o vârstă, o carieră frumoasă, esti o femeie de succes şi nu îmi pot imagina de ce ai simţit nevoia să decazi atât de tare postând poza aceasta. Dezamăgitor este puţin spus!”, au fost câteva dintre mesajele de la fani, care i-au sugerat Andreei că imaginea  nu-i face deloc  cinste, având în vedere că este  mămica a doi copii.

Andreea a fost criticată și în urmă cu două săptămâni când a publicat o imagine cu ea goală în cadă din vacanța din Maldive. Vedeta este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea de 23 de ani. Cuplul are doi copii,  Sofia (8 ani) și Noah (1 an).  Andreea a postat această imagine după ce a făcut publice mai multe fotografii de la săniuș, alături de copiii ei. Însă, pe artistă nu au deranjat-o deloc comentariile și chiar le-a răspuns fanilor, fără să stea pe gânduri. „Țara arde…babele se piaptăna. Știam ce voi isca cu aceasta poza! Am asteptat mult momentul să le trezesc pe unele la realitate. (…)Dacă te iubești te accepți așa cum ești!”, a scris Andreea.

 

Citește și: