Meghan Markle i s-a alăturat lui Kate Middleton (37 de ani) și celor trei copii ai ei, prințul George (5 ani), prințesa Charlotte(3 ani) și prințul Louis (1 an), la meciul  de polo , organizat la  evenimentul caritabil Ziua Regelui( King Power Royal Charity) de la Wokingham, un turneu ținut în memoria lui Khun Vichai Srivaddhanaprabha, antreprenorul care a murit la 28 octombrie 2008 ca urmare a unui accident de elicopter.

Presa britanică a publicat imagini adorabile cu cele două ducese care urmăresc meciul de polo, unde echipa prințului William a jucat împotriva echipei prințului Harry, care a fost înfrântă. Meghan a stat în picioare pe tot parcursul meciului, și a fost surprinsă în ipostaze emoționante, în care își săruta cu multă dragoste copilul, după care pare topită.

Nu o vor ierta prea curând. Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fotografiile au ajuns și pe rețelele de socializare  și ducesa de Susex a devenit ținta criticilor pentru felul în care și-a ținut fiul în brațe.  Gurile rele susțin că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, mai avea un pic și îl scăpa pe micuțul Archie din brațe.

„Meghan pare că mai are un pic și îl scapă”, „Nu este în stare să-și țină copilul în brațe”, „Puteți să-i spuneți că nu este în stare ici să aibă grijă de propriul ei copil. Ce fel de mamă își ține copilul în brațe în halul ăsta”, au fost câteva dintre reacțiile răutăcioase ale fanilor.

Însă, au fost și persoane care i-au luat apărarea, spunând că ducesa se afla la primul copil, iar Archie are abia doar două luni, și va avea timp să învețe. „E proaspătă mămică, toate ne-am ținut copiii în brațe la început”, „Abia a devenit mamă. Încetați să o mai faceți de râs”, „Sunt mame care nu știu cum să-și țină copiii în brațe nici după luni întregi. Durează ceva, lăsați-o să se acomodeze”, au mai spus aceștia.

Mai mult, unii susțin că Meghan îl ține așa pe Archie pentru a-l proteja. Știe că toată lumea o privește și încearcă să-l expună pe micuț cât mai puțin.

 

Citește și: