Deși au trecut mai bine de 40 de ani de când impresiona cu puterile și frumusețea ei din serial, Lynda arată și astăzi fabulos, deși a trecut de mult de prima tinerețe, demonstrând că într-adevăr este o femeie fantastică. De fiecare dată când apare în public, atrage toate privirile și deși a ajuns la 66 de ani, nu-și arată deloc vârsta, pentru ea fiind doar o cifră, părând mai sexy și mai încrezătoare ca oricând.

Ea a apărut timp de patru ani din 1975 până în 1979, în cel mai de succes serial „Femeia Fantastică” și a rămas în amintirile tuturor, în mod special, pentru costumul ei celebru, însă aceasta subliniază că nu a fost creat pentru a o arăta ca pe o femeie sexy.

Nu o să-ți vină să crezi cum arată „Femeia Fantastică”, Lynda Carter, la 40 de ani de când a apărut în serialul de succes. Doamne, și ce familia frumoasă areSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Nu și-a dorit să ajungă sex-simbol

Lynda a recunoscut că a speriat-o statutul de sex simbol din acea perioadă și nu se aștepta să fie atât de apreciată de public. „Niciodată nu mi-am dorit să devin un obiect sexual pentru cineva. Nu m-am gândit niciodată că o poză cu vmine va ajunge în băile bărbațiilor. Urăsc felul în care mă privesc bărbații și ce gândesc despre mine. Și știu ce cred. Ei îmi scriu și îmi spun tot timpul”, a declarat celebra actriță pentru US Magazine.

Citșete și: Andreea Bănică, dezvăluire emoționantă: „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

A încercat o carieră muzicală

Starul și-a încercat norocul și în muzică, iar în anii ’90, ea și-a creat propria companie de producție, Potomoc Productions, dar a apărut ocazional și în filme.

La câțiva  ani de la terminarea serialului „Femeia Fantastică”, Lynda s-a căsătorit în 1984 cu Robert Altman, un avocat de succes, și a părăsit Hollywood-ul pentru Washington. „muncema foarte mult și nu simțeam deloc că am substanță în viața mea. Îmi petreceam aproape tot timpul pe platourile de filmare, și spun asta într-un mod pozitiv, pentru că sunt recunoscătoare pentru tot ce am obținut, dar nu eram fericită”, a declarat ea pentru People.

Citește și: Kate Middleton a fost dusă de urgență  la spital. Ce a pățit ducesa de Cambridge

A renunțat la actorie pentru familie

Însă, lucrurile s-au schimbat din momentul în care a ajuns la Washington. Ea și soțul ei și-au construit o casă uriașă în Maryland, iar în ianuarie 1988, Lynda a devenit mama unui băiețel, James. Doi ani mai târziu , a mai adus pe lume o fetiță, Jessica, și în sfârșit, s-a simțit împlinită și fericită.

Carter s-a dedicat familiei și creșterii copiilor ei, iar mulțumirea sufeltească pe care o are nu se compară cu nimic. Are doi copii frumoși și deștepți, amândoi fiind avocați de succes.  Celkerba actriță susține că faptul că a părăsit Hollywood-ul pentru Washington, a fost ceam ai bună decizie pe care putea să o ia. Ea este foarte implicată, în prezent, în evenimente și acțiuni caritabile,  fiind și ambasador ONU, iar recent a putut fi urmărită în serialul „Supergirl” și a mai jucat și în „Doi bărbați și jumătate”.

CItește și: