Deși totul părea să meargă bine între ei, se pare că Avril și iubitul său au fost văzuți ultima oară în iunie.  Vestea a uimit pe toată lumea, având în vedere că artista declara la începutul anului că își dorește să se căsătorească din nou, deși a trecut până acum prin două divorțuri.

„Eu cred în dragoste”, a declarat pentru People, precizând:  „Desigur, vreau să mă căsătoresc din nou. Dar nu îmi pasă așa mult de căsătorie. Îmi pasă mai mult să fiu într-o relație sănătoasă și să fiu fericită”.

Avril Lavigne a fost diagnosticată cu boala Lyme

Artista, nominalizată la  Grammy, a fost căsătorită prima dată cu  Deryck Whibley. Cei doi au mers în fața altarului în anul 2006, dar au divorțat trei ani mai târziu. Apoi a avut timp de doi ani o relație cu  Brody Jenner  din 2010  până în 2012.

În 2013, s-a căsătorit cu solistul trupei Nickelback, Chad Kroeger, în Franța. Mariajul nu a rezistat, iar Lavigne anunța în 2015: „Mie și lui Chad ne este foarte greu să ne anunțăm separarea astăzi. Atât prin căsătorie, cât și muzică, am creat câteva lucruri de neuitat. Încă suntem și mereu o să fim prieteni foarte buni. Noi am trăit împreună, ne știm familiile, am rămas foarte apropiați și ne respectăm. Eu și Chad în particular suntem foarte apropiați pentru că ce am avut a fost mai mult ca o relație. El a fost lângă mine mereu și este foarte protectiv. El încă face parte din familie”, scria ea la vremea aceea. Tot în 2015, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Lyme și a trecut prin clipe foarte grele.

„Aceștia au fost cei mai grei ani din viața mea și am trecut prin multe lupte, fizice și psihice. Am transformat asta în muzică și sunt foarte mândră de acest lucru. Am scris cântece în pat sau pe canapea și acolo am și înregistrat. Cuvintele și versurile sunt așa de sincere încât nu a fost greu să le scriu”, a dezvăluit recent Avril.

Cu toate acestea, Avril nu a vrut să comenteze despărțirea și nici nu a dezvăluit motivul pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după aproape doi ani de relație.

 

Citește și: