Mezinul familiei regale are planuri mari de viitor. Presa britanică scrie că acesta își va anunța, în curând, logodna cu frumoasă actriță americană și cei doi deja își caută o casă ca să se mute împreună și se gândesc deja la copii.

Mai mult, unele surse, susțin că Harry să gândește serios să se mute lângă Kate Middleton și prințul William, în Norfolk. El a pus ochii deja pe câteva proprietăți, însă le-a precizat agențiilor imobiliari că vrea ca noua lui locuință să aibă loc de teren de polo, sport de care este pasionat.

Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vrea să cumpere o casă cu opt camere

„Harry este mai hotărât ca oricând să-și întemeieze o familie. Până acum a fost ocupat cu promovarea jocurilor Invictus și cu munca sa caritabilă și reședința de la palatul Kensington era mai mult decât suficientă pentru el, dar acum cu o logodnă la orizont și probabil viitor tătic, Harry își caută serios casă. Nici una dintre proprietăți nu sunt prea mari sau prea ostentative, nu sunt stilul lui. Dar agenții imobiliari au fost instruiți că trebuie să aibă suficient teren ca să poată să-și facă un teren de polo. Acesta a fost mereu visul lui”, a spus o sursă.

„Vrea o vilă unde se poate relaxa  în weekenduri cu soția și copiii lui, să aibă unde să-și invite prietenii și să ducă o viață normală”, a mai precizat aceasta.

Până acum roșcovanului i-a plăcut cel mai mult o casă din secolul al XVII-lea, Twyford Hall, în apropiere de Dereham, cu opt dormitoare și șase săli de zi și terasă, fiind perfectă pentru a găzdui și musafiri în weekend, având un teren imens cu parc și pădure, perfect pentru a construi terenul de polo la care visează. „Harry adoră faptul că la Twyford Hall ar avea foarte puțin de muncă așa că a-și putea să-o transforme ușor în casa visurilor sale. Iubește faptul că are foarte multă verdeață și se află departe de palatul Kensington și de Londra”, a mai spus sursa.

Harry și Megan formează un cuplu de un an

Însă, se pare că lui Meghan i-a plăcut mai mult o casă în stil georgian, Guist Hall, cu grădini elegante, însă aceasta nu dispune de terenul pe care și-l dorește Harry . Cu toate acestea, revista americană OK! Susține că prințul și viitoarea lui soție, se gândesc și la posibilitatea de a se muta în SUA, după ce au văzut mai multe case frumoase Beverly Hills, Bel-Air și  Hollywood Hills.

Prințul Harry (32 de ani) a început o relație cu o actriță americană, pe nume Meghan Markle (35 de ani), din vara anului trecut, după ce s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități. Roșcovanul familiei regale le-a declarat în nenumărate rânduri prietenilor, că este topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.

Citește și: