Starul de la Bollywood, în vârstă de 51 de ani, și iubita lui, românca Iulia Vântur, au mers împreună la nunta lui Varun, fiul omului de afaceri nepalez, Binod Chaudhry, care s-a însurat cu fiica bijutierului Rajkumar Tongya, Anushree, iar evenimentul a avut loc la Jag Mandir în Udaipur.

 

@beingsalmankhan with @vanturiulia ❤ #SalmanKhan #iuliavantur

A post shared by Salman Khanᵀᵘᵇᵉˡᶦᵍʰᵗ Raja (@devoteeofsalman) on

 

Salman Khan With His Family❤ (iulia Too)?? At Maldives ❤?? #SalmanKhan #iuliavantur #arpitakhansharma

A post shared by Salman Khanᵀᵘᵇᵉˡᶦᵍʰᵗ Raja (@devoteeofsalman) on

 

Iulia spune că Mumbai este casa ei

”Salman a ajuns, însoțit de Iulia și au participat la festivitățiile nunții. Ceilalți membri ai familiei lui nu au fost prezenți, dar el s-a asigurat să nu fie fotografiat. Vedeta Pro TV, de asemenea, a postat imagini cu ea în saree, precizând că adoră să poarte aceste haine. Ea a publicat și o poză cu răsăritul din camera ei de hotel, însă nu a menționat deloc numele iubitului ei”, a declarat o sursă pentru publicațiile din India.  Cei doi erau încercuiți de bodyguarzi pentru a-i ține la distanță pe fani și au stat foarte puțin la frumosul eveniment. După ce au felicitat mirii, au plecat. CU toate acestea, până la urmă Salman nu s-a putut abține și a postat o imagine cu el și Iulia, pe Twitter.

Salman Khan și-a concediat trei angajați pentru că au dezvăluit presei informații despre viața lui

În ciuda faptului că nu vor să-și confirme oficial că sunt împreună, Salman Khan și Iulia Vântur nu prea mai reușesc să-și ascundă relația. Luna trecută, cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva momente romantice în Maldive, alături de familia actorului, în compania căreia românca se pare că se simte destul de confortabil.

Mai mult, Iulia se pare că are planuri mari în India, de unde nu mai vrea să plece. Aceasta spune acum că Mumbai este casa ei, nu România, cel puțin așa susține într-un video postat de ea pe Instagram.  În plus, Salman Khan și-a concediat trei bodyguarzi, pentru că au dezvăluit presei detalii despre viața lui personală.

 

Citește și:Ce nebunie! Thalia i-a exasperat pe partenerii ei de afaceri cu pretențiile ei de divă și acum este dată în judecată de ei. Ce a putut să le ceară de s-a ajuns la așa ceva