După ani și eșecuri în poveștile lor de dragoste, iată că s-au reîntâlnit. Mai mult, au reluat povestea or de dragoste acolo unde rămăsese.

Ceea ce până acum era doar un zvon, pe alocuri incredibil, s-a materializat fără drept de apel. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau, duminică, într-un restaurant din Los Angeles.

Mai multe fotografii și chiar înregistrări realizate de paparazzi îi arată pe cei doi artişti în timp ce se sărutau şi luau masa duminică alături de membri ai familiei cântăreţei, în celebrul restaurant Nobu din Malibu, un cartier din vestul oraşului Los Angeles.

Agenţii de presă ai celor doi artişti au refuzat luni să facă declaraţii pe această temă.

Bennifer, din nou de actualitate, după 20 de ani

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi „Bennifer”, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide.

Deși spusese deja ”da”, primind un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate, Jennifer a anulat brusc nunta în 2003. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au despărţit.

În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami, după ce artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Fotografiile publicate luni sunt primele imagini oficiale în care Lopez şi Affleck sunt văzuţi sărutându-se în public după ce şi-au reluat relaţia.

Potrivit unei surse citate săptămâna trecută de E! News, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, ar intenţiona să se mute din Miami la Los Angeles pentru a petrece mai mult timp alături de Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, şi caută, de asemenea, o şcoală potrivită pentru cei doi copii ai ei, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 13 ani.

Vezi și Este împăcarea anului! Jennifer Lopez și-a găsit alinare în brațele lui Ben Affleck. Cum au fost surprinși cei doi

Citește și:

Îți vine să crezi că are 88 de ani? Toată lumea a rămas tablou când i-a văzut picioarele! Mii de aprecieri pentru pozele în vacanță, alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr!

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a, în America, și a susținut primul ei discurs (Video)