Ștefan Bănică trăiește clipe minunate, cea de-a 50-a aniversare venind cu multe bucurii pentru el. Artistul a acceptat să vorbească, în premieră, despre căsătoria cu Lavinia Pîrva și despre cum au trăit ziua cea mare. Toate detaliile despre marele eveniment le va dezvălui în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, difuzată de Antena Stars.

BanicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Citește și: Mădălina Ghenea, din scandal în scandal. Ce s-a întâmplat la câteva ore după ce a publicat un mesaj despre cearta cu iubitul din trafic

Bănică și-a lansat un nou album

Juratul ”X Factor” se pregătește acum pentru o perioadă ce se anunță destul de aglomerată, pentru că urmează lansarea unui turneu național,  intitulat ”Picat din lună”. Printre piesele de pe noul album se regăsește și melodia ”Mi-ai pus cătușe”, despre care artistul mărturisește că este un cântec de dragoste și îi este, oarecum, dedicat soției sale.

Despre schimbările din viața sa, despre relația cu aleasa inimii sale, Lavinia Pîrva și despre căsătoria lor, Ştefan Bănică vorbeşte sâmbătă de la ora 13.00, într-un amplu interviu oferit Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Bănică și Lavinia s-au căsătorit, în mare secret, la Balcic, în Bulgaria.

Citește și: