Potrivit revistei americane „InTouch”,  actrița e hotărâtă să se căsătorească. Cel care a convins-o să facă marele pas este un afacerist britanic milionar, cu care Jolie se iubește înmare secret încă de la începutul anului. Ea a încercat până acum să țină totul ascuns pentru că divorțul dintre e ași Brad Pitt încă nu s-a finalizat.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit trucul cu care a slăbit 14 kilograme. Nu a ținut nicio dietă complicată, dar în fiecare dimineață…

Nunta va avea loc în Cambodgia

În urmă cu un an, Angelina a dat vestea tristă că ea și Brad Pitt își spun „Adio”, iar la scurt timp l-a cunoscut pe afaceristul care i-a cucerit inima. Nu e prima dată când actrița acțioenază astfel. Ea s-a măritat cu Bill Bob Thornton, în același an în care a divorțat de primul ei soț Jonny Lee Miller, cu care a avut o căsnicie de trei ani. „Angelina ar fi putut să-l anunțe pe Brad, dar a ales să nu facă acest lucru. Spera ca el să fie luat prin suprindere. Dacă Brad va fi trist când va afla, nu are nicio problemă cu asta”, a declarat un prieten apropiat al actriței pentru revista menționată. Mai mult, acesta a precizat că Angelina nu le va spune nimic nici copiilor ei până în ultimul moment pentru a nu da fuga la tatăl lor să –i spună de planurile ei.

A fost toată un zâmbet la un eveniment la Hollywood

Cei doi îndrăgostiți au plănuit tot. Ei vor să facă nunta în Combodgia, la niște prieteni apropiați ai actriței. Va fi o ceremonie budistă ce va avea loc într-o rezervație și vor purta haine tradiționale cambodgiene. „Angie vrea ca Shiloh, Zahara și Vivienne să fie domnișoare de onoare, iar Maddox va fi cavalerul de onoare, din moment ce el se simte acum bărbatul familiei. Knox va ține inelele, iar Pax va fi Dj și se va ocupa de tort la petrecere, așa cum a făcut și la nunta lui Brad cu Angie”, a mai spus sursa. Cu toate acestea, reprezentantul Angelinei Jolie nu confirmat deocamdată informația, însă zvonuri despre relația actriței cu milionarul britanic au apărut încă din luna aprilie.

Angelina Jolie și-a făcut apariția în weekend la Gala Premiilor Hollywood Film, ce a fost organizată la hotelul Beverly Hilton, iar aceasta a atras toate privirile cu eleganța sa, fiind într-o formă de zile mari. Ea a fost vedeta serii, fiind toată un zâmbet.

Angelina Jolie mai distruge o căsnicie la Hollywood? A pus ochii pe un alt actor celebru. Este însurat de 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Angelina și Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani

 

Brad Pitt și Angelina Jolie început o relație din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Ei au împreună şase copii – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne. Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, iar pe 15 spetembrie 2016 au anunțat că divorțează după doar doi ani de căsnicie.

Citește și: