Deși toată lumea se așteptata la o altă împăcare, fiica fostului premier a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, că deja a început demersurile pentru ca despărțirea lor să fie oficială. Mai exact, Oana a mărturisit că a depus deja cererea de divorț de Marius Elisei. Ea a mărturisit că deși nu mai formează un cuplu, ei se înțeleg foarte bine și se ajută când au nevoie unul de celălalt.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r.: dacă se va împăca cu Marius Elisei). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii “XNS”.

Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Sărbători și a povestit că s-a mutat singur. De data aceasta separarea dintre ei pare definitivă, însă acesta nu a vrut să dezvăluie motivele despărțirii.

Deși s-a scris că Marius Elisei ar trăi deja o poveste de dragoste cu altcineva, el nu a confirmat zvonurile. Cu toate acestea, a mărturisit într-adevăr el se ocupă acum de afacerea familiei, un magazin online de îmbrăcăminte, afacere care era trecută pe numele lui și din care se și întreține pe timp de pandemie. ”Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar”, a â declarat Marius, pentru Click!.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citește și:

Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Cum arată în prezent, la 46 de ani!

Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: „Face injecții”