Michael Markle a declarat recent că se aștepta să fie invitat la nunta nepoatei sale și că își dorea mult să o vadă mireasă, dar asta nu s-a întâmplat. Mai mult, auzind că fratele său, Thomas, nu o poate conduce pe Meghan la altar, s-a oferit el să facă el asta. A fost însă refuzat fără drept de apel de către familia regală britanică.

”Da, aș fi făcut-o. Nu știu cât a influențat-o familia regală. Nu au vrut să accepte pe nimeni, așa că nu puteau face o excepție pentru mine”, a declarat el.

”Nu înțeleg de ce Meghan mă tratează cu atâta indiferență. E de ceconceput! Am ajutat-o și nu am cerut nimic în schimb”, a mai spus acesta.

Într-un interviu acordat The Mirror, acesta a afirmat că se simte rănit de felul în care au decurs lucrurile, inclusiv de faptul că, după nuntă, Meghan nu a luat deloc legătura cu el.

Pentru că tatăl său nu a putut să o conducă la altar, din motive de sănătate sau nu (pentru că nici acum nu se știe dacă e adevărat că a făcut infarct), cel care i-a luat locul a fost chiar socrul lui Meghan, prințul Charles. Într-un comunicat emis la vremea respectivă, se arăta că cel care i-a cerut prințului să facă asta era chiar Meghan Markle.

O sursă declara atunci că, într-adevăr, a fost ideea lui Meghan să fie acompaniată de Charles la altar.

Vezi și Spune că o iubește și că îi lipsește, dar faptele lui arată altceva. Tatăl lui Meghan Markle n-a fost nici la prima ei nuntă. E îngrozitor cum profită de ea!

Citește și: