Inițial, Barbara, cunoscută din filme precum ”Carry on”, dar și din telenovela ”EastEnders”, se simțea amețită și avea probleme de respirație. La un moment dat chiar a leșinat.

La spital, unde a ajuns de urgență, adusă fiind de soțul ei cu 26 de ani mai tânăr, a aflat că problema era mai gravă, fiindu-i montat un stimulator cardiac.

Se crede că problemele cu care se confruntă actrița au fost declanșate de o parte dintre medicamentele pe care le ia pentru Alzheimer.

Din fericire, actrița se reface bine, a anunțat medicul ei, menționând că, cel mai probabil, săptămâna viitoare va fi externată.

Nu mai are memorie pe termen scurt. Uită și că e căsătorită

Un fost coleg de platou, Ross Kemp, povestind despre actriță, a spus că aceasta e la fel de activă ca înainte, dar că memoria sa pe termen scurt nu mai funcționează, existând momente când nu-l mai recunoaște.

Soțul Barbarei, care îi e alături de 25 de ani, din care 18 de căsătorie, a dezvăluit în mai că aceasta a fost diagnosticată cu demență în urmă cu patru ani. Sunt momente în care actrița nu mai ține minte nici anii de cănicie sau trecutul relației ei cu Scott.

”Se uită uneori la inel și spune: <>. Dar așa e boala asta crudă, nu-I așa?”, declară el resemnat.

Foto: Hepta

Vezi și Celebra actriță Barbara Windsor suferă de boala Alzheimer. Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul ei

Citește și: