Spre exemplu, pentru că reginei nu îi place încălțămintea cu talpă ortopedică, așa-zisele platforme, nici Kate Middleton, soția prințului William, și nici Meghan Markle, soția prințului Harry, nu pot purta așa ceva. Dacă Meghan pare să se fi conformat, ea nemaifiind văzută încălțată astfel de la căsătoria cu Harry, pentru Kate nu e la fel de ușor.

De altfel, ea a fost văzută purtând așa ceva în câteva vizite oficiale, ca de exemplu în Mumbai sau Insulele Solomon. E drept, însă, că nu în preajma reginei, din respect pentru ea. Le-a folosit mai cu seamă în vizitele peste hotare, probabil pentru că sunt foarte practice.

Reguli nescrise, greu de respectat

O altă regulă pe care ambele ducese trebuie să o respecte e să nu-și țină soții de mână la evenimentele oficiale. Regulă pe care Meghan a încălcat-o din nou.

Meghan Markle, cunoscută pentru faptul că mănâncă foarte sănătos, multe fructe, multe legume, trebuie să se abțină, la fel ca oricare alt membru al familiei regale, de la usturoi. Poate să îl consume doar atunci când mănâncă acasă și nu are invitați.

Potrivit lui Darren McGrady, bucătar la Palatul Buckingham, ”nu putem servi nimic cu usturoi sau prea multă ceapă. Regina nu ar mânca nimic cu usturoi”. Prin urmare, la banchetele regale, la mesele oficiale și chiar în familie, când e de față și regina, usturoiul nu se va regăsi niciodată printre ingrediente.

Foto: Hepta

Vezi și S-a aflat! Acesta e motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă doar în nunațe de roz, de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Citește și: