Frumușica Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, e în această situație și nu se sfiește să recunoască. Recent, actrița distinsă cu Oscar a vorbit despre fostul iubit, Darren Aronofsky, afirmând că timp de peste un an i-a făcut curte asiduă, dar el nu a cedat.

La un moment dat, au început să iasă la întâlniri, însă Darren, care era și este extrem de sexy, după cum crede Jennifer, ”se ținea tare”. ”Mă omora”, pur și simplu, povestește actrița, admitând că tensiunea sexuală era maximă.

Jennifer se referă la relația cu Darren, producător de film, ca fiind una de doi ani, însă Darren a contrazis-o în mai multe rânduri, spunând că nu a fost mai lungă de șase luni. Restul timpului, de la șase luni la doi ani, a fost perioada în care Jennifer l-a iubit fără a avea vreun răspuns de la el.

”Am fost îndrăgostită de el doi ani. Încă îl iubesc foarte mult”, a mai spus actrița fără ocolișuri.

Jennifer Lawrence si fostul iubit

În prezent, vedeta este singură. Dacă acum îi e bine și dorește să lase lucrurile așa și să facă ce vrea, cum ar fi să se uite la ”emisiuni proaste la TV”, în câteva luni va fi ”devastator de singură”, recunoaște ea.

”Oamenii cred că am o viață diferită, dar, în realitate, e destul de normală. Întotdeauna am fost o fată de casă, iar viața mea socială a fost foarte plictisitoare. Stau în fața casei mele cu prietenii și bem vin, iar asta nu s-a schimbat (de când am devenit celebră – n. red.). Nu-mi place să ies”, mai povestește Jennifer Lawrence.

Foto: Hepta

Vezi și Cuplu neașteptat la Hollywood! Brad Pitt, cucerit de frumoasa actriță Jennifer Lawrence

Citește și: