Numai că fotografia a fost postată pe contul de Instagram al actriței Ecaterina Ladin, nimeni alta decât celebra Dalida din serialul Las Fierbinți. A fost realizată cu ocazia galei Premiilor Gopo, de zilele trecute, așa explicându-se și starea de zile mari a actriței.

poza-in-care-toata-lumea-a-confundat-o-cu-AndraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Pentru o jumătate de secundă am crezut că o vad pe Andra!” – i-a scris un fan vedetei și probabil toți au gândit la fel văzând fotografia.

Tot mamă de doi copii

La fel ca Andra, și actrița noastră e mamă a doi copii superbi. E vorba despre doi băieți, mezinul venind pe lume în urmă cu un an.

“… până la lacrimi mi-e dragă viața!”, scria actrița în 18 februarie 2021, când își strângea la piept nou-născutul.

Originară din Chișinău, Ecaterina Ladin povestea într-un interviu despre ce rol au jucat părinţii în educaţia ei şi ce calităţi consideră că a moştenit de la ei.

“Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume.

Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde).

Deocamdată, i-am împlinit visul tatei. Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine.

Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, a mărturisit actrița.

Vezi și Câte kilograme are Andra: ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la…”

Citește și:

Val de susținere pentru Alina Sorescu, în plin divorț. Solista a avut o apariție „înflăcărată” pe Instagram

Imagini nemaivăzute cu Ileana Șipoteanu: ”Mi-e dor de mine tânără” Artista arăta senzațional!