Simpaticele gemene, puse mereu pe șotii, ce au cucerit lumea întreagă cu rolurile lor din serialul  „Full House”, au acum 31 de ani și au devenit femei de succes. Cele două nu mai pun așa mult accent pe actorie, ci s-au implicat mai mult în lumea modei, unde și-au construit un adevărat imperiu. Ele și-au lansat propria linie de haine de lux, reușind se pare să se facă remarcate în orice domeniu își doresc, fiind considerate „mașini de făcut bani”. Cele două sunt milioanare,  se laudă cu o avere de peste 400.000.000 de dolari, dar au rămas la fel de frumoase.

Mai mult, Mary Kate și-a găsit și sufletul pereche. Aceasta s-a căsătorit din 2015 cu Olivier Sarkozy,  fratele fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy. În ciuda faptului că între ei este o diferență de 17 ani, Olivier și Mary Kate par că se iubesc la nebunie. „Am un soț, doi copii vitregi și o viață. Când ajung acasă trebuie să pregătesc cina, iar în week-end-uri merg la călărit”, a declarat Mary, care susține că este foarte fericită cu viața ei.

Citește și: Un mare actor a ajuns pe patul de spital. A suferit o operație pe cord, după ce a fost afectat grav de moartea partenerei sale de viață

Cum s-au transformat surorile Olsen de-a lungul timpului

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Se iubesc cu bărbați mai în vârstă

Surorile Olsen se pare că împart aceleași gusturi chiar și la bărbați, amândouă fiind atrase de bărbați mult mai în vârste decât ele. Ashley s-a despărțit recent de iubitul, Richard Sachs, în vârstă de 58 de ani.Celebra blondă a precizat că a decis să pună punct relației cu el pentru că avea nevoie de mai mult timp liber pentru a se concentra mai bine pe linia ei de haine.

Ashley Olsen și Mary Kate Olsen au jucat împreună în multe spoturi publicitare și în multe filme. La începutul carierei a avut un succes extraordinar. Ele au debutat în actorie la vârsa de 6 luni, in sitcomul „Full House”, produs de ABC, lansat în 1987. Serialul le-a transformat rapid în copilele răsfățate ale Americii și le-a oferit o popularitate imensă, ele crescând practic pe platoul de filmare.

Celebritatea nu le-a schimbat

Spre sfârșitul anilor ’90, surorile Olsen reușiseră să cucerească întreaga lume cu frumusețea și inocența lor, devenind idolii a milioane de fani din întreaga lume și un model de marketing foarte profitabil, ce le-a ajutat să își formeze și  propria companie de producție, Dualstar, prin care au lansat și câteva dintre filme și video-urile in care apar. Ele au devenit co-proprietari în 2004, când au împlinit 18 ani. Acum Dualstar Entertainment Group, creată de managerul lor de atunci Robert Thorne, are vânzări anuale de un miliard de dolari.

Deși sunt faimoase și extrem de bogate, Ashley a declarat într-un interviu mai vechi că celebritatea lucru nu le-a transformat, ci au rămas niște oameni normali. „Am rămas cu capul pe umeri și nu am lăsat succesul să ne schimbe”, a spus aceasta. Cu toate acestea, Mary Kate și sora ei au refuzat să mai joace într-o continuare a serialului „Full House”, ce le-a făcut celebre.

Citește și: