Pandemia pare că nu i-a priit Lanei del Rey. Artista și-a obișnuit fanii cu imaginea impecabilă de divă retro, dar aceasta a pierdut lupta cu kilogramele și a devenit de nerecunoscut. Lana Del Rey a fost văzută recent, pe stradă în Los Angeles, iar fanii au rămas șocați de noile ei dimensiuni.

Celebra cântăreață a fost luată în vizor de paparazii, iar pe lângă faptul că a fost văzută cu brațul fracturat, vizibil a fost și că aceasta s-a îngrășat. Starul a fost surprinsă într-o bluză înflorată mulată și o fustă crem extrem de scurtă, ce pare că plesnește pe artistă.

Imaginea artistei e departe acum de cea cu care și-a obișnuit fanii. Vedeta s-a rotunjit bine și cu greu o recunoști.

LANA DEL REY ON THE LATE SHOWSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu toate acestea, artistei îi merge foarte bine. Și-a găsit dragostea și se pregătește de nuntă. Ea s-a logodit cu muzicianul Clayton Johnson, de 31 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe un site de dating anul acesta şi care a cerut-o de soţie pe vedetă la începutul lunii decembrie.

Lana Del Rey a început a compune piese la vârsta de 18 ani și a semnat primul său contract cu 5 Points Records în 2007, lansându-și primul album digital Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant în ianuarie 2010. Discul nu s-a bucurat de succes, însă Lana avea să câștige notorietate un an mai târziu mulțumită piesei „Video Games”.

Foto: Profimedia

Citește și:

Smiley, o nouă schimbare de look în 2021. Anunțul făcut de artist

Soția lui Lucian Mîndruță și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum s-a simțit la 24 de ore după vaccinare?