Îndrăgitul Joey Tribbiani din celebrul serial „Friends” pare că nu are deloc noroc în dragoste. Povestea de iubire cu britanica, Aurora Mulligan, care este mai tânără decât el cu 18 ani, a ajuns la final.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru The Sun că fosta gazdă Top Gear și Aurora, care au lucrat împreună la emisiune, au avut „o despărțire curată”, dar care este încă dureroasă.

Au lucrat împreună la emisiunea Top Gear

Vestea despre despărțirea lor vine la scurt timp după ce actorul Matt, în vârstă de 54 de ani, a fost surprins de paparazi extrem de abătut. Vedeta de la Hollywood a avut vineri o apariție rară într-un parc de mașini din Sherman Oaks, California, iar imaginile i-au îngrijorat pe fani. Purta pantaloni largi și un tricou sport, în timp ce își ținea capul în jos, părând foarte supărat. Se pare că acesta suferă după despărțirea de iubită.

*EXCLUSIVE* Matt LeBlanc check out a car at a body shop with noticeably more weight on himSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Matt și Aurora au început să formeze un cuplu în mai 2016 după ce actorul a devenit gazda show-ului britanic de la BBC, fiind primul prezentator american. Cei doi au început în scurt timp să se afișeze în public, fiind surprinși de paparazzi de mai multe ori, iar în 2017 și-au făcut debutul pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la New York. Însă, eo și-au făcut prima apariție ca și cuplu oficial la lansarea în Marea Britanie a celei de-a 25-a serii Top Gear, în 2018.

„Relația lui Matt cu Aurora și-a urmat cursul. Acum s-a sfârșit. (…) El și Aurora s-au îndrăgostit pe platoul de la Top Gear și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, ei se potriveau foarte bine. Dar când a anunțat că pleacă de la Top Gear și a acceptat alt job, a fost destul de greu pentru ei. El a stat mai mult în LA și călătorea foarte mult, în timp ce Aurora lucra în Marea Britanie”, a declarat sursa pentru The Sun.

Matt a fost gaza emisiunii Top Gear din 2016 până în 2019, când a renunțat la show pentru un alt proiect. Se pare că distanța dintre ei și-a spus cuvântul până la urmă și cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Matt a mai fost căsătorit timp de trei ani cu actrița americană Melissa McKnight, cu care are o fiică, Marina, care a împlinit pe 8 februarie vârsta de 18 ani.

Foto: Profimedia