Andreea Bălan se pare că nu are deloc noroc în dragoste. După o poveste de dragoste alături de George Burcea, cu care are doi copii, părea că și-a găsit din nou liniștea lângă Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Însă, se pare că cei doi s-au despărțit după doar un an de relație, deși mulți se așteptau ca cei doi să meargă în fața altarului.

Artista i-a sărbătorit ziua Ellei în weekend. Micuța a împlinit 5 ani, iar Andreea i-a organizat o petrecere pe cinste, restrânsă, doar cu oameni apropiați.

„Multi ani traisca! Fetitele mele sa traiasca! 👩‍👧‍👧🎂
Iubire, familie, distractie, voie buna, nasi, prieteni, oameni dragi sufletului meu, zane, unicorni, magicieni, Elsa, Ana si fluturi – Asa a fost ieri la noi acasa! ”, a scris Andreea pe Instagram, alături de mai multe imagini de la petrecere.

petrecere ella 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Ca de fiecare dată de când s-au despărțit, George a lipsit de la ziua fiicei sale, însă fanii au observat că în fotografii nu apare nici iubitul artistei, Tiberiu Argint, de care artista că s-ar fi despărțit.

În mod surprinzător, la imaginile de la ziua Ellei a reacționat și sora lui Tiberiu, prezentatoare TV Sonia Argint, care i-a urat micuței „La mulți ani”, iar Andreea i-a răspuns imediat, alături de mai multe inimioare. Se pare că cele două au rămas prietene.

George Burcea nu a scăpat nici el de critici, după ce fanii au observat și ei că nu a fost prezent. „Tatăl?”, „Tatăl e în treaba lui..”, „E și treaba lui să fie prezent”, „Probabil el nu a dorit sa fie prezent,nu ai de unde știi. Întrebările le punem dar nu avem de unde ști ce și cum…”, ”La asta ma gândeam și eu…. tatăl nu a fost la petrecere?!E vorba de copil nu de fericirea Andreei”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Andreea și Tiberiu s-ar fi despărțit de trei săptămâni. Nu se știe dacă este vorba despre o separare temporară sau dacă decizia este una definitivă. Potrivit unor surse din anturajul artistei, cei doi ar fi avut parte de mai multe certuri în ultima vreme, potrivit cancan.ro.

Se pare că cei doi își doreau lucruri diferite. În timp ce Andreea visa să-și întemeieze o familie lângă acesta și își dorea să meargă din nou în fața altarului, Tiberiu Argint nu ar fi fost la fel de entuziasmat de această posibilitate, motiv pentru care nici nu ar fi mers la casa artistei prea mult și nici nu ar fi fost prea apropiat de fiicele ei, Ella și Clara.

Andreea Bălan s-ar fi săturat de această situație și ar fi ajuns să-i reproșeze iubitului ei lucrurile care o deranjează și astfel că relația lor ar fi ajuns la final. Cei doi au șters de pe rețelele sociale toate fotografiile în care apar împreună. Fratele Soniei Argint nu a mai postat imagini cu Andreea Bălan de la finalul lunii iulie, atunci când a fost ziua de naștere a vedetei de la Antena 1.

Artista a recunoscut că are o relație cu Tiberiu, dar a mărturisit de mai multe ori că nu vrea să mai vorbească public despre viața ei sentimentală, așa cum a făcut în celălalte relații, dar a promis că dacă lucrurile vor deveni serioase și cei doi se vor gândi la nuntă, va face ea anunțul.

Artista a mai avut o relație de opt ani cu Keo, care a ajuns la final în 2014. Motivul ar fi fost infidelitatea artistului.

În 2014, artista l-a cunoscut pe George Burcea, cu care are două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au decis să se căsătorească în toamna anului 2019, după cinci ani de relație, dar s-au despărțit după doar jumătate de an.

Cei doi s-au despărțit cu scandal, dar încearcă să se înțeleagă pentru fiicele lor. George Burcea și-a găsit rapid jumătatea după despărțirea de Andreea. El formează un cuplu cu Viviana Sposub încă de anul trecut și a dezvăluit că se pregătește să o ceară în căsătorie pe brunetă.

Citește și:

Acum e oficial! Reghe a anunțat că a depus actele de divorț! Prima reacție a soției sale: “Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”

Cum a scăpat Charlie Sheen de pensia alimentară. Fosta soție e foc și pară!