Formează un cuplu de mai bine de patru ani, dar Lidia și Răzvan au încercat să-și trăiască povestea de dragoste cât mai discret. Recent, matinalul de la Antena 1 a postat niște imagini rare și adorabile alături de frumoasa lui iubită, în care se țin strâns în brațe, dovedind astfel că iubirea lor devine pe zi ce trece mai puternică. Mai mult, vedeta TV i-a dedicat Lidiei unul  dintre cele mai frumoase cântece de dragoste din istorie, interpretat de Leonard Cohen:  „Dance me till the end of love…”, acesta fiind mesajul pe care l-a pus la descrierea fotografiilor cu ei doi, făcându-i astfel o adevărată declarație de dragoste.

Când s-au despărțit, de fapt, Răzvan și Lidia Buble. Ce cuvinte dureroase i-a zis artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Lidia și Răzvan se pare că au planuri mari de viitor, întrucât artista a declarat că își dorește foarte tare să devină mamă. Dezvăluirea a făcut-o chiar ea pe Instagram, într-un Instastory.

 

 

View this post on Instagram

 

Dance me till the end of love…

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

„Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți”, a spus Lidia Buble pe InstaStory.

 

Nu e prima dată când artista, în vârstă de 26 de ani, mărturisește că își dorește foarte mulți copii.

„Da, dar nu am doar unul în plan, am mai mulți. Eu provin dintr-o familie numeroasă cu 11 copii și îmi doresc copii, chiar mulți copii, nu știu, oricum, peste cinci sigur’, a spus artista și anul trecut într-o emisiune.

Lidia Buble  provine dintr-o familie numeroasă și mărturisește că își dorește ca și copiii ei să crească așa cum a crescut ea. Iubita lui Răzvan Simion are patru surori și șase frați . „Suntem cinci fete și șase frați. Mă ia cu emoții când vorbesc despre familia mea, îmi vine să plâng de fiecare dată pentru că mi-e super dor de ele pentru că sunt plecate din țară și nu am să vorbesc mult pentru că deja mi s-au umezit ochii. Am patru surori pe care le iubesc foarte mult și ne înțelegem foarte bine.  Nu vreau să vorbesc prea mult că mă apucă plânsul’, a mai spus Lidia.

Citește și: