Charlotte are doar trei ani, dar a reușit să se impună imediat în fața celorlate domnișoare de onoare de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, chiar dacă unele fetițe erau mai mari decât ea. Mai mult, tot de ea au ascultat și cavalerii de onoare, care nu făceau nici un pas fără acordul ei.

„A fost foarte simpatică. O fetiță a vrut să plece după mireasă și ea i-a zis: Nu ai voie să pleci încă. Trebuie să așteptăm până ne cheamă. Era foarte organizată”, a declarat un invitat de la nuntă pentru revista „People”.

Nu ai cum să nu o iubești! Ce a făcut prințesa Charlotte la nunta prințului Harry! Râzi cu lacrimiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Prințesa Charlotte este foarte politicoasă

Charlotte arăta adorabil în timp ce mergea alături de Meghan spre altar, ținându-se de mână cu finele prințului Harry, Zalie Warren (2 ani), și Florence van Cutsem(3 ani). Însă, după ce și-au făcut datoria de domnișoare de onoare și de cavaleri de onoare, cei 10 copii care au condus-o pe Meghan la altar au fost recompensați. Ei au primit de la dădaca Maria Teresa Turrion Borrallo bombonele.

La sfârșitul ceremoniei, pe scările capelei St. George, Charlotte aștepta cuminte lângă mama ei să plece acasă. Însă, la un moment dat, micuța a fost surprinsă strănutând. Extrem de politicoasă și de bine crescută, ea și-a dus mâna la guriță și a închis ochii, înainte să strănute, iar apoi a început repede să fac din nou cu mâna mulțimii.

Foto: Alpha Press/Hepta, EPA

Citește și: