Rona Hartner a declarat că este internată în spital de o săptămână și a început deja ședințele de chimioterapie. Nici nu a apucat să-și revină după primirea diagnosticului că deja s-a apucat de tratament. Lupta ei chiar este pe viață și pe moarte, dar merge cu încredere înainte, încrezătoare în steaua sa.

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta!

Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul.

Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate… mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner pentru Click!.

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer

„Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani. Cu toate astea, artista speră ca Dumnezeu să fie alături de ea și să facă o minune.

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani.

Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner, detalii despre încă o luptă cu cancerul: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”

Rona Hartner are metastaze la creier. Nu mai poate munci în prezent: „Eu nu mai câștig niciun ban”

Nu a avut încotro și a oprit toate activitățile, chiar dacă are nevoie de bani pentru ase trata. „Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu.

Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă.

Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat.

Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, mărturisea zilele trecute Rona Hartner cu durere în suflet.

Luptă după luptă

Amintim că Rona Hartner fost diagnosticată cu cancer la colon în februarie 2019. Atunci, actrița a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale în vederea extirpării tumorei, în România, iar mai apoi în Franţa.

Rona a urmat atunci mai multe şedinţe de chimioterapie, pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Ultimii patru ani au fost tumultoşi pentru vedetă și plini de încercări pentru aceasta, având în vedere că artista a înfruntat în 2019 cancerul, apoi s-a căsătorit şi a și divorţat.

Vezi și Rona Hartner, încă o tragedie în plină luptă cu cancerul. Artista este în doliu: „A închis ochișorii și a plecat”

Citește și:

Fiul Magdei Pălimariu a împlinit 1 an! Puștiul e frumos foc și a fost vedetă de ziua lui! Dar stai să-l vezi pe tatăl lui!

Vica Blochina, sfaturi pentru domnișoare! Ce spune despre relațiile de iubire după o noapte în club: ”O fată tânără care vrea să se mărite…”