Sylvester Stallon, care îi e prieten bun actorului, a povestit recent cum se mai simte starul din ”Die Hard”.

Ambii sunt unii dintre greii filmelor de actiune de la Hollywood, așa că nu e de mirare că Bruce Willis, legenda din “Greu de ucis”, și Sylvester Stallone, durul din “Rocky”, au legat o prietenie care a trecut testul timpului.

Sly Stallone s-a numărat printre primii actori care au avut un gând bun pentru Bruce Willis și familia lui, după ce actorul a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022. Tot atunci, familia starului din “Greu de ucis” a anunțat retragerea sa din carieră.

„Ne cunoaștem de mult timp. Mă rog pentru ce e mai bun pentru tine și pentru minunata ta familie”, a scris Sly pe Instagram, la scurt timp după ce diagnosticul lui Bruce Willis a fost făcut public. Tot pe contul de socializare, Sylvester Stallone a publicat, la momentul respectiv, mai multe fotografii de arhivă alături de bunul său prieten.

Sylvester Stallone, vești triste despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Într-un interviu recent oferit pentru Hollywood Reporter, Sylvester Stallone a fost întrebat dacă păstreaza legătura cu Bruce Willis.

„Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile. Așa că nu a putut să comunice. Asta mă ucide. Este atât de trist”, a declarat vizibil îndurerat actorul, conform Page Six.

Zilele trecute, la premiera serialului “Tulsa King”, Sly a declarat că suferă din cauza problemelor de sănătate ale lui Bruce Willis. A avut cu această ocazie un mesaj pentru toată lumea, un mesaj venit din suflet și din propria suferință, el trecând recent ”la mustață” pe lângă divorț.

“Toată treaba asta scoate în evidență fragilitatea vieții și modul în care trebuie să ne comportăm cu cei dragi. Toată lumea vorbește despre asta, dar nimeni nu face asta niciodată, să profite cu adevărat de moment.

Dacă ai de gând să spui că iubești pe cineva, spune-o acum. Sufăr enorm, pentru că am început cu el”, a mărturisit Stallone.

Ce este afazia, boala de care sufera Bruce Willis

Bruce Willis suferă de afazie, o boală provocată de leziuni la nivelul creierului survenite în zonele care controlează limbajul. Boala afectează abilitățile unei persoane de a vorbi, scrie și înțelege limbajul, atțt pe cel scris, cât și pe cel vorbit.

De obicei, spun specialiștii, aceasta se manifestă în urma unui accident vascular cerebral sau a unei răni suferite la cap.

Vezi și Prima reacție a lui Bruce Willis după anunțul privind problemele sale de sănătate

Citește și:

„N-am reușit să o combin pe Angelina Jolie…”. Codin Maticiuc, imagine de colecție cu Smaranda și dezbaterea iscată pe Internet

Leonard Miron a ajuns la spital cu coastă fisurată și o mână ruptă. Cum s-a întâmplat totul: „M-am grăbit să ajung…”