Actriță, profesoară de actorie și implicată în numeroase proiecte pentru copii, Nouria Nouri a împlinit 48 de ani pe 24 iunie. Arată și se simte bine, iar de vină pentru acest tonus este, evident, dragostea. Nouria Nouria este iubită și iubește, iar zilele acestea se află într-o tabără de creație, pe care a organizat-o la Breaza, și unde este înconjurată de copii. Tabăra de creație de la Breaza a ajuns dela la ediția a V-a, iar Nouria este în al noulea cer cu acest proiect de suflet.

Nouria Nouri și iubitul, împreună la petreceri mondene

Dar nu doar profesional îi merge bine, ci și în plan amoros. A trecut deja un an de când fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a recunoscut că a început o nouă viață, cu un alt bărbat, cu care a început să se afișeze foarte des, la evenimente publice mai mult sau mai puțin mondene. E o chimie între ei care se vede, iar personalitățile lor se completează perfect: el, rocker „fioros”, iar ea, o prințesă diafană.

Au fost împreună la petrecerea VIVA, la gala Premiilor Radar de Media, la concertul lui Tom Jones de la București, iar declarațiile de dragoste și sărutările le însoțesc fiecare ieșire. „O fi redundant, da’ ce bine e! Ziua Internațională a Sărutului. De dimineață până seara”, a scris Nouria, pe Facebook, pe 6 iulie.

Iar de ziua ei, când a împlinit 48 de ani, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a ieșit la masă cu iubitul și cei doi copii ai ei, avut un mesaj plin de recunoștință. „Sânzienele m-au răsfățat și anul acesta de ziua mea. Am fost înconjurată de multă iubire, de oameni iubiți, de ape și de gândurile voastre frumoase pentru care vă mulțumesc mult! Să vă fie bine, frumos și ușor prin viață!”. FOTOGRAFII: Facebook / Nouria Nouri

Nouria Nouri și iubitul ei, la petrecerea VIVASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au divorțat în 2013

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au decis să divorțeze în anul 2013, după un mariaj de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, o fată, Salma (14 ani), o talentată balerină, și un băiat, Darius (22 de ani), student la Facultatea de Drept.

În paralel cu divorțul, Daniel a trecut printr-o mare cumpănă, fiind nevoit să lupte cu o boală grea. Dar totul e bine când se termină cu bine: “Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului.

Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea Daniel Iordachioaie la Antena Stars.

Citește și: Daniel Iordăchioaie, față în față cu iubitul fostei soții. Nouria Nouri, detalii despre noul ei iubit: ”Eu l-aș arăta toată ziua, oriunde, oricând!”. A fost și la ”Tu urmezi”, emisiunea lui Dan Negru!

Citește și: Fiul lui Daniel Iordăchioaie a împlinit 22 de ani. Mama lui, Nouria Nouri, i-a făcut o urare specială. Actrița și-a refăcut viața după divorțul de solist și radiază