Actriță, profesoară de actorie și implicată în numeroase proiecte pentru copii, Nouria Nouri a împlinit 47 de ani pe 24 iunie. Arată și se simte bine, iar de vină pentru acest tonus este, evident, dragostea. Nouria Nouria este iubită și iubește și a făcut primele declarații despre noul ei partener, într-un interviu pentru Ego.ro.

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, iubește din nou

„Sunt îndrăgostită, iubesc, nu pot să trăiesc fără să fiu iubită (…) Sunt într-o relație frumoasă cu cineva, suntem doi oameni maturi, de-o vârstă, suntem trecuți prin viață. Iubitul meu nu a mai fost însurat și nu are copii. Sunt foarte îndrăgostită de el”, a declarat Nouria pentru sursa citată, fără să dezvăluie, însă, și identitatea noului ei partener. Nu este din lumea showbiz-ului și își dorește să păstreze discreția, însă pe pagina ei de Facebook Nouria a publicat fotografii cu bărbatul de care e îndrăgostită.

Nouria Nouri are vești bune și în ceea ce îi privește pe cei doi copii ai ei și ai lui Daniel Iordăchioaie. „Sunt tare fericită! Fiica mea a luat premiul întâi cu coroniță, trece în clasa a șasea. Darius locuiește momentan lângă mine, suntem vecini, fiecare la casa lui. Are 22 de ani, vrea să stea singur, ca orice tânăr. A absolvit Liceul ”Gheorghe Lazăr”, iar acum este student la Drept. Lucrează, e trainer, cu jumătate de normă, are și bănuții lui de buzunar. După divorțul de Daniel, copiii sunt în custodie comună, că doar i-am făcut amândoi”, a mai declarat Nouria Nouri pentru Ego.ro.

nouria-nouri-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au divorțat în 2013

Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au decis să divorțeze, în anul 2013, după un mariaj de 14 ani. Daniel a susţinut la acea vreme că a fost părăsit de soţie într-un moment delicat, când a fost diagnosticat cu o boală grea: “Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea Daniel Iordachioaie la Antena Stars.

Citește și: Fiul lui Daniel Iordăchioaie a împlinit 20 de ani și îi seamănă leit. Mesajul trist al mamei sale

Citește și: Daniel Iordăchioaie a trăit un eveniment șocant