Alina și Claude strălucit la nunta lor de lux. Sunt tineri, frumoși și, mai presus de orice, se iubesc nebunește, iar asta se vede.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, pare să fi lăsat total în urmă divorțul prin care a trecut și să se bucure din nou de viață, alături de proaspătul ei soț Claude Senhoreti, care o divinizează.

alina-si-claude2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Și dacă tânăra mireasă pare mai discretă, evitând să vorbească despre noua sa relație, soțul ei, milionarul Claude Senhoreti nu se sfiește să-i declare public iubirea, pe Instagram, în 3 postări consecutive.

În prima, Claude a postat o poză cu ei, îmbrăcați în mire și mireasă, alături de care a scris: „Vi prezint pe domnul și pe doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cel mai bun prieten al meu. De la promisiuni la acțiuni, jur să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC!”

În cea de-a doua postare, cei doi strălucesc de fericire îmbrățișați, într-o imagine tot de la nuntă, lângă care Claude Senhoreti a scris: „Iubirea adevărată nu este niciodată orbă, ci mai degrabă aduce o lumină suplimentară. Nu contează dacă sunt perfect sau ea este perfectă, atâta timp cât suntem perfecti unul pentru celălalt. # fericit # căsătorie # iubire # iubire”.

Iar în cea de-a treia, Claude, citaându-l pe Victor Hugo, scrie: „Iubirea e ca un copac; ea rasare si crește de la sine, pătrunde cu rădacini tot mai adânci în întreaga noastră ființăși uneori rămâne verde și înfloritoare chiar și după ce inimile ni se transformăîn ruine.”

Cine este soțul Alinei Vidican?

Claude Senhoreti este un milionar de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru (9 ani), și o fetiță, botezată Gloria (6 ani). În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc.

Citește și: Gabriela Cristea a acceptat să participe la „Splash! Vedete la apă!”, dar a refuzat să sară în bazin

Hayley Hasselhoff nu moștenește trupul perfect al celebrului său tată. Cu toate acestea este model