Vedeta din „Tomb Raider” face noi cuceriri. Potrivit Radar Online,  Angelina Jolie a început să iasă la întâlniri cu un alt actor. Este vorba de starul american Garrett Hedlund,în vârstă de doar 33 de ani,  care seamănă perfect cu Brad Pitt.

Informația a fost confirmată de prieteni apropiați ai actriței, care susțin că cei doi se potrivesc perfect. „Totul a pornit de la un schimb de mail-uri. Apoi au început să-și dea SMS-uri și plănuiesc să iasă și la o cină romantică. Garrett este cel care a făcut primul pas”, a declarat sursa.

Citește și: A fost sex-simbol și cel mai bine plătit actor de la Hollywood, însă azi e de nerecunoscut

Dezvăluiri cutremurătoare despre Angelina Jolie și Brad Pitt! Actrița ar putea să piardă custodia copiilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A jucat cu Brad Pitt în filmul „Troy”

Chipeșul actor cu ochi albaștri, despre care mulți spun că ar fi versiunea mai tânără a lui Brad, a mai format un cuplu și cu actrița Kristen Dunst. Cei doi au avut o relație ce a durat patru ani, după ce s-au cunoscut în 2012, pe platourile de filmare de la „On the Road”.

În mod ironic, Hedlund  și-a făcut debutul pe marile ecrane, în filmul „troy”, în 2004, unde a jucat alături de Brad Pitt. Pe de altă parte, acesta a jucat și cu Angelina Jolie, în 2014, când acrița l-a ales să joace  în drama „Unbroken”, chimia dintre cei doi fiind observată de toți cei de pe platou.  „Angie se simte flatată și de bucură de toată atenția lui Garrett. Zici că e varianta mai tânără și mai sexy a lui Brad și le-a mărturisit prietenelor ei că se gândește să-i dea o șansă”, a mai spus sursa.

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns Eurovisionul… Aceasta e melodia favorită la Eurovision 2018. E cel mai bine situată la casele de pariuri | VIDEO

Angelina Jolie a decis să divorțeze de Brad Pitt, în 2016

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Citește și: