Smiley, Dan Petrescu și Florin Dumitrescu ne prezintă famiile lor. Vezi în premieră un pictorial cu de-a doua fetiță a familiei Dumitrescu, Mia Victoria, dar și unul cu familia numeroasă a lui Smiley, formată din părinții săi, Ioana și Ion, fratele său, Filip și artiștii HaHaHa Production.

Află mai multe detalii despre succesul lui Adele, artista aflată mereu în cele mai importante topuri, precum și despre Mark Zuckerberg, antreprenorul, față în față cu un nou rol, acela de tată.

Amalia Enache ne povestește despre noua sa emisiune „Clipa de fericire”, despre prieteni, eroi, dar și despre cei 18 ani în televiziune, împliniți anul acesta.

Am rugat patru vedete să ne facă recomandări pentru noul an.  Astfel, Andreea Ibacka ne spune cum să călătorești cu stil, Andreea Esca ne dă tipsuri despre cele mai cool vacanțe la schi, Cătălina Grama ne sugerează ce ținute să alegem în acestă iarnă, iar Anca Lungu ne învață ce rețete gustoase să gătim în acest anotimp.

Totodată, îți prezentăm un material exclusiv cu Harrison Ford, veteranul seriei Star Wars, care revine în noul film, „Star Wars: Episodul VII – Trezirea Forței”.

Nu am uitat de retrospectivele anului trecut. Astfel, îți prezentăm nunțile și copiii anului 2015, precum și topul celor mai bine îmbrăcate vedete pe covorul roșu.

La capitolul modă și tendințe, îți prezentăm în premieră ce se poartă în 2016, dar și pentru ce produse cosmetice să optezi în sezonul rece.

Nu rata în ediția de ianuarie a revistei VIVA! povestea lui Charlotte, cea mai populară prințesă din Europa. Află toate detaliile despre cel mai nou film care ilustrează viața lui Steve Jobs și păsește în casa lui Stephan Pelger. De asemenea, descoperă cele mai cool destinații pentru această iarnă, Singapore și Davos.

VIVA! ianuarie va fi disponibilă începând cu 4 ianuarie la chioșcurile de ziare din București și din țară, împreună cu oja essence 3D glitter, la prețul de 8,90 lei.